Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Η συνεργασία Α3 Sportback και myAudi

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η συνεργασία Α3 Sportback και myAudi

Audi

Η συνεργασία Α3 Sportback και myAudi

Audi

Αυτοκίνηση δεν σημαίνει πια μόνο ιπποδύναμη, τελικές και επιταχύνσεις, με τα σύγχρονα μοντέλα να καλούνται να καλύψουν κι άλλες ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, πέρα από τις επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση, την ευρυχωρία, το καλαίσθητο design, την ποιότητα υλικών αλλά και τα συστήματα ασφαλείας, οι ιδιοκτήτες του νέου Audi A3 Sportback καρπώνονται και της σημαντικής δουλειάς που έχει κάνει η γερμανική μάρκα στον τομέα της συνδεσιμότητας.

Πολλές λειτουργίες του Audi connect συνοδεύονται από τη δωρεάν εφαρμογή myAudi, η οποία συνδέει το smartphone του πελάτη με το A3 Sportback. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για τη μεταφορά των διαδρομών πλοήγησης στο MMI και για streaming μουσικής.

a3-sportback-2020-interior-l1000x600

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή myAudi για να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει το A3 Sportback απομακρυσμένα, για να εντοπίσει το χώρο όπου το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, να οδηγηθεί στο όχημα και να λειτουργήσει το προαιρετικό σύστημα προθέρμανσης του εσωτερικού.

Οι πολλές καινοτομίες περιλαμβάνουν επίσης το προαιρετικό κλειδί Audi connect. Επιτρέπει έως και πέντε χρήστες να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητο και να εκκινούν τον κινητήρα με το κουμπί έναρξης/διακοπής μέσω ενός smartphone Android. Το κλειδί άνεσης (convenience key), το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία ultra-wide band (UWB) για επικοινωνία με το όχημα, περιλαμβάνεται στάνταρ.

a3-sportback-2020-red-c1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Νέο Audi A3 Sportback με εξοπλισμό από μεγαλύτερες κατηγορίες

Audi A3 Sportback: Πλήρης ψηφιακός έλεγχος

Advertisement

Αudi A3 Sportback: To νέο premium μικρομεσαίο με μια ματιά