Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Πιθανή η δημιουργία πεντάθυρου coupe VW Tiguan

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιθανή η δημιουργία πεντάθυρου coupe VW Tiguan

VW Tiguan

Πιθανή η δημιουργία πεντάθυρου coupe VW Tiguan

VW Tiguan

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Τύπου είναι πολύ πιθανή η παρουσίαση μιας σπορτίφ έκδοσης του VW Tiguan με πεντάθυρο coupe αμάξωμα.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η εκθετική αύξηση της ζήτησης των SUV οδηγεί στην αναζήτηση και πιο πρωτότυπων ιδεών προκειμένου να εμπλουτιστούν οι διαθέσιμες επιλογές. Σε αυτό το πλαίσιο, δημοσίευμα του AutomobileMagazine αναφέρει πως η VW σχεδιάζει για τον επόμενο χρόνο να παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του Tiguan με σπορ χαρακτήρα και αμάξωμα με coupe φιλοσοφία.

volkswagen-crossblue-coupe34567654harpi530

Δεν υπάρχει κάποια σίγουρη αναφορά σχετικά με το όνομα ή την αισθητική του αμαξώματος. Ωστόσο στο παρελθόν η VW έχει παρουσιάσει κάτι παρόμοιο με το πρωτότυπο CrossBlue Coupe (φωτ.) οπότε δεν είναι απίθανο εάν τελικά τα λεγόμενα επιβεβαιωθούν να δούμε κάτι πολύ κοντινό ως εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Σε τέτοια περίπτωση πάντως το Tiguan Coupe θα επωφελείται από μια πιο σπορτίφ ρύθμιση της ανάρτησης προκειμένου τα δυναμικά χαρακτηριστικά του να συμβαδίζουν με την εμφάνιση. Τα μηχανικά μέρη αναμένεται να προέρχονται πάντως ατόφια από την συμβατική έκδοση ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως θα υπάρχουν και εδώ μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Αν και από την μεριά της εταιρίας δεν έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση επάνω στο θέμα το σενάριο για μια coupe έκδοση του Tiguan δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο από την στιγμή που η VW έχει δείξει την πρόθεση να εμπλουτίσει την γκάμα των SUV με πιο ιδιαίτερες εκδόσεις όπως για παράδειγμα το T-Roc Convertible που έχει ανακοινώσει για το 2020.

volkswagen-crossblue-coupe34567654harpi640

Advertisement

 

Advertisement