Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV

VW T-Cross: Ξεχωρίζει από κάθε άποψη

Ελλάδα 23:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Cross: Ξεχωρίζει από κάθε άποψη

VW SUV

VW T-Cross: Ξεχωρίζει από κάθε άποψη

VW SUV

Ο χαρακτήρας του νέου Volkswagen T-Cross είναι τόσο πολύπλευρος όσο και ο δικός σας χαρακτήρας. Για ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι περιορισμοί.

Advertisement
Advertisement

Γιατί είναι κάτι παραπάνω, γιατί θέλουν κάτι παραπάνω – και επιλέγουν κάτι παραπάνω. Αφήστε λοιπόν να σας εντυπωσιάσει ένα αυτοκίνητο που είναι πέρα από τα συνηθισμένα όρια και ξεχωρίζει από κάθε άποψη.

Ευελιξία
Με το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας η οδήγηση γίνεται απολαυστική σε κάθε διαδρομή. Η ευελιξία του και οι compact διαστάσεις του σας επιτρέπουν όχι μόνο να εξερευνήσετε την πόλη με ευκολία αλλά να είστε και έτοιμοι να αποδράσετε σε off-road εξορμήσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Ελευθερία
Το νέο T-Cross είναι τόσο ικανό να μεταμορφώνεται όσο κανένα άλλο. Με εντυπωσιακά πακέτα σχεδίασης εσωτερικού και εξωτερικού, το T-Cross σας δίνει απεριόριστη ελευθερία να εκφράσετε το στιλ και την αισθητική σας. Γίνεται έτσι η ιδανική επιλογή για όλους όσους τολμούν.

Advertisement
Advertisement

Δυναμική παρουσία
Είναι λειτουργικό και ικανό να μεταμορφώνεται. Με τη σχεδίαση crossover, τις δυνατότητες διαμόρφωσης και τη μεγάλη πρακτικότητά του για τις ανάγκες της καθημερινότητας, συνδυάζει ιδανικά, μεταβλητότητα και compact σχεδιασμό.