Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV

VW T-Cross: Με προτεραιότητα την ασφάλεια

Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Cross: Με προτεραιότητα την ασφάλεια

VW SUV

VW T-Cross: Με προτεραιότητα την ασφάλεια

VW SUV

Το ολοκαίνουριο T-Cross έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των compact crossovers, διευρύνοντας παράλληλα την οικογένεια SUV της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Και όπως συμβαίνει με όλη τη γκάμα της γερμανικής εταιρείας, ένα από τα μεγάλα του ατού είναι η γεμάτη φαρέτρα σε ότι έχει να κάνει με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Δεν είναι τυχαίο πως η μάρκα από το Βόλσφμπουργκ τονίζει πως το νέο T-Cross προσφέρει από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στην κατηγορία του.

Οι κορυφαίες προδιαγραφές παθητικής ασφάλειας σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετική ενεργητική ασφάλεια, δημιουργούν ένα απόλυτα ασφαλές compact SUV.

Advertisement
Advertisement

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο στάνταρ εξοπλισμό του Volkswagen T-Cross θα περιλαμβάνεται σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών (Pre Crash), σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών & City Emergency Braking και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist).

Παράλληλα διαθέσιμα θα είναι κι άλλα εξίσου σημαντικά συστήματα όπως τα Hill Start Assist, το Blind Spot Detection lane change assist με Rear Traffic Alert αλλά κι άλλες επιλογές όπως τα Driver Alert System, automatic adaptive cruise control και Park Assist.