VW SUV

VW T-Cross: Η ασφάλεια στο προσκήνιο

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW T-Cross: Η ασφάλεια στο προσκήνιο

VW SUV

VW T-Cross: Η ασφάλεια στο προσκήνιο

VW SUV

Όπως όλα τα μοντέλα στη γκάμα της Volkswagen, έτσι και το ολοκαίνουριο T-Cross, βγαίνει στους δρόμους «οπλισμένο» με συστήματα ασφαλείας που εμπνέουν σιγουριά.

Advertisement
Advertisement

Η χρήση της μεταβλητής πλατφόρμας MQB δεν διασφαλίζει μόνο μεγάλους χώρους αλλά τα πλεονεκτήματα της αποτυπώνονται σε κάθε σημείο μοντέλου. Δεν είναι τυχαίο πως η γερμανική εταιρεία τονίζει πως προσφέρει από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στην κατηγορία του.

Οι κορυφαίες προδιαγραφές παθητικής ασφάλειας σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετική ενεργητική ασφάλεια, δημιουργούν ένα απόλυτα ασφαλές compact SUV.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στο στάνταρ εξοπλισμό του Volkswagen T-Cross θα περιλαμβάνεται σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών (Pre Crash), σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών & City Emergency Braking και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist).

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα διαθέσιμα θα είναι κι άλλα εξίσου σημαντικά συστήματα όπως τα Hill Start Assist, το Blind Spot Detection lane change assist με Rear Traffic Alert αλλά κι άλλες επιλογές όπως τα Driver Alert System, automatic adaptive cruise control και Park Assist.