Live Κίνηση
Περισσότερα
VW GOLF

Τα νέα συστήματα τεχνολογίας στο Golf

Ελλάδα 15:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα συστήματα τεχνολογίας στο Golf

VW GOLF

Τα νέα συστήματα τεχνολογίας στο Golf

VW GOLF

Τα νέα συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας (τα οποία έχουν πλέον μεγαλύτερες οθόνες αφής) του ανανεωμένου Golf της Volkswagen, καθώς και τα ηλεκτρονικά οδηγικά βοηθήματα και συστήματα ασφαλείας, περιλαμβάνουν ό,τι πιο σύγχρονο διατίθεται σήμερα στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το προσαρμοζόμενο cruise control όπως επίσης και το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, είναι στάνταρ σε όλη τη γκάμα του Golf, το οποίο αποτελεί επίσης το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία του που στο εξελιγμένο σύστημα “infotainment” της γκάμας, προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου με κινήσεις χωρίς να ακουμπάει το χέρι του οδηγού στην οθόνη αφής.

Διαθέσιμο επίσης στο ανανεωμένο Golf είναι και το νέο σύστημα ημιαυτόνομης κίνησης Traffic Jam Assist, το οποίο εξασφαλίζει ημιαυτόνομη λειτουργία του γερμανικού μοντέλου σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας με ταχύτητες έως 60 km/h. Τέλος υπάρχουν νέες διαδικτυακές υπηρεσίες “Guide & Inform” και νέες υπηρεσίες Car-Net “Security & Service”.

Advertisement
Advertisement

Volkswagen-Golf-tsiro-640