Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot SUV

3 λόγοι για να επιλέξεις το Peugeot 5008

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

3 λόγοι για να επιλέξεις το Peugeot 5008

Peugeot SUV

3 λόγοι για να επιλέξεις το Peugeot 5008

Peugeot SUV

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί κάποιος που ενδιαφέρεται για ένα μεγάλο SUV, θα πρέπει να στραφεί προς την υπέρ-πλήρη και άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή του Peugeot 5008.

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, επιλέξαμε τους τρεις βασικούς άξονες, γιατί το νέο, μοντέρνο μοντέλο της γαλλικής μάρκας, πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή!

Νέα διάσταση στην κατηγορία SUV
Επανασχεδιασμένο από ‘λευκό χαρτί’ το εντελώς νέο Peugeot 5008 SUV εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της εξωτερικής του εμφάνισης. Λεπτομέρειες όπως τα φώτα ημέρας LED, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά και οι μοντέρνες ζάντες αλουμινίου, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο SUV να ξεχωρίζει.

Αναβαθμισμένο επίπεδο οδηγικών εμπειριών
Θεμελιώδης παράγοντας στον παραπάνω ισχυρισμό, αποτελεί και το PEUGEOT i-Cockpit που συμβάλλει στη δημιουργία ενός high-tech περιβάλλοντος στο εσωτερικό του 5008 SUV. Ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12.3” τεχνολογίας HUD (head-up display), οθόνη αφής 8.0″ στο ταμπλό, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μικρής διαμέτρου, και αυτόματο κιβώτιο με λεβιέ που αλλάζει ταχύτητες με ένα μόνο άγγιγμα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου SUV που συμβάλλουν καθοριστικά στην δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών οδηγικών εμπειριών.

Advertisement
Advertisement

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας
Με 7 ανεξάρτητες θέσεις, το Peugeot 5008 SUV έχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Οι έξυπνες λύσεις όπως η δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης των καθισμάτων της 3ης σειράς ή η αναδίπλωση στο επίπεδο του πατώματος για το κάθισμα του συνοδηγού, δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια πρακτικότητα. Ενώ οι μπροστινοί επιβάτες απολαμβάνουν το PEUGEOT i-Cockpit, οι πίσω έχουν την τιμητική τους! Οι επιβάτες της 2ης σειράς έχουν στη διάθεσή τους ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης στα καθίσματά τους, τραπεζάκια στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, καθώς και κουρτίνες για τα πλευρικά παράθυρα.