Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Σπορ ανάρτηση και φρένα στο νέο Audi A1

Ελλάδα 7:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπορ ανάρτηση και φρένα στο νέο Audi A1

AUDI

Σπορ ανάρτηση και φρένα στο νέο Audi A1

AUDI

Στη δεύτερη γενιά του, το Audi A1 Sportback προκαλεί αίσθηση κι όχι μόνο με την εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

Το ενθουσιώδες γερμανικό μοντέλο υπόσχεται οδηγικές συγκινήσεις και στο πλαίσιο αυτό, οι τεχνικοί της μάρκας από το Ίγκολσταντ έχουν ρυθμίσει ανάλογα κάθε τομέα του.

Η σχεδίαση της ανάρτησης του νέου Audi A1 Sportback εξασφαλίζει άμεση απόκριση και μια σπορ οδηγική εμπειρία υψηλής ακρίβειας. Η εμπρός ανάρτηση είναι μια διάταξη McPherson, ενώ στο πίσω άξονα χρησιμοποιείται ένας μικρών διαστάσεων και ελαφρύς ημιάκαμπτος άξονας. Πέρα από τη στάνταρ ανάρτηση υπάρχει και η επιλογή μιας πιο σφιχτής σπορ ανάρτησης.

Advertisement
Advertisement

Τα Δυναμικά Πακέτα, που είναι ξεχωριστά διαμορφωμένα για κάθε έναν κινητήρα, συνδυάζουν στοιχεία εξοπλισμού προκειμένου να προσδώσουν στο A1 Sportback έναν ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα.

Το «βασικό» Δυναμικό Πακέτο για το 25 TFSI περιλαμβάνει μια σπορ ανάρτηση, κόκκινες δαγκάνες φρένων και μεγαλύτερους δίσκους φρένων. Για τους άλλους κινητήρες η Audi διαθέτει το Δυναμικό Πακέτο «Performance». Και αυτό περιλαμβάνει κόκκινες δαγκάνες φρένων και μεγαλύτερους δίσκους φρένων, καθώς και ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, έναν ενεργοποιητή ήχου καθώς και το Audi drive select.

Advertisement

Τα φρένα του νέου A1 Sportback προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση στο πεντάλ και δυνατότητα ρύθμισης με ακρίβεια της ισχύος πέδησης. Το προαιρετικό hold assist αυξάνει την ασφάλεια σε ανηφόρες και κατηφόρες μη επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να μετακινηθεί προς τα πίσω. Όσο για τις ζάντες, είναι διαθέσιμες σε διαστάσεις από 15 έως και 18 ίντσες.