Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi e-tron: Με ήχο 3D όπως σε αίθουσα συναυλιών

Ελλάδα 21:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi e-tron: Με ήχο 3D όπως σε αίθουσα συναυλιών

AUDI

Audi e-tron: Με ήχο 3D όπως σε αίθουσα συναυλιών

AUDI

Το ολοκαίνουριο Audi e-tron προσφέρει έντονες απολαύσεις – τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Κι αν ο πρώτος απολαμβάνει τις επιδόσεις που χαρίζει ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ηχητικές απολαύσεις χάρη στο προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen 3D Premium Sound System.

Ένα μικρό ηχείο σε κάθε εμπρός κολώνα αναπαράγει τη χωρική διάσταση του ύψους. Η μουσική ξεδιπλώνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ηχογραφήθηκε, χωρίς τεχνητά εφέ. Πίσω από αυτήν την τεχνολογία υπάρχει ένα ειδικός αλγόριθμος που εξελίχθηκε από την Audi σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Fraunhofer στο Erlangen. Ο αλγόριθμος αυτός παίρνει στερεοφωνικές ή 5.1 ηχογραφήσεις, επεξεργάζεται τα δεδομένα για την τρίτη διάσταση και τα μετατρέπει κατάλληλα για τα 3D ηχεία.

Advertisement
Advertisement

Η καρδιά του Bang & Olufsen Premium Sound System είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός ενισχυτής που τροφοδοτεί 16 ηχεία με 705 Watt. Κάποια από αυτά, όπως τα 3D στις εμπρός κολώνες, διαθέτουν μαγνήτες νεοδυμίου που διακρίνονται για το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος και ουσιαστικά δεν προκαλούν καμία παραμόρφωση. Όλα μαζί δημιουργούν έναν ανάλαφρο, εξαιρετικό ήχο.

Τα μπάσα στις εμπρός πόρτες έχουν δικό τους περίβλημα, προκειμένου να περιορίζεται στο ελάχιστο ο συντονισμός των επενδύσεων. Επίσης βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα του ήχου, περιορίζεται η διάδοσή του έξω από το αυτοκίνητο και προκύπτει ένα δυναμικό, γεμάτο μπάσο.

Advertisement