Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Supercar σχεδιασμένο από 15χρονο;

Ελλάδα 15:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(52) "Supercar σχεδιασμένο από 15χρονο;"
    

Supercar σχεδιασμένο από 15χρονο;

ΝΕΑ

Μπορεί η εξωτική Ταϋλάνδη να μη φημίζεται για την αυτοκινητοβιομηχανία της αλλά αυτό δεν σημαίνει πως “γεννά” πολλά ταλέντα που μπορούν να επηρεάσουν την παγκόσμια αυτοκίνηση.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ένας από αυτούς είναι ο μόλις 15 ετών Jennarong Muengtaweeponsa που για μία ακόμα φορά εντυπωσιάζει με τα σχέδιά του. Ίσως να θυμάστε τη Legera, τη μικρή… Koenigsegg που μας σύστησε μέσω του ψηφιακού του στούντιο που ακούει στο όνομα Vanatical Design και την οποία σας παρουσιάσαμε σε παλαιότερο άρθρο μας.

Τώρα δουλεύει σε ένα νέο project που αυτή τη φορά δεν προτείνει απλά εναλλακτικά σχέδια σε υπάρχοντα μοντέλα καταξιωμένων κατασκευαστών. Αντίθετα, σχεδίασε ένα εντυπωσιακό supercar το οποίο μία εταιρεία από τη Μαλαισία σκοπεύει να κατασκευάσει!

Advertisement
Advertisement

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα πολλές λεπτομέρειες, μόνο πως μέσα στο 2016 αναμένουε να πραγματοποιηθεί στη Μπανγκόνγκ η επίσημη παρουσίαση του project όπου και θα μάθουμε τους φιλόδοξους επενδυτές.

Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του ίδιου του Muengtaweepongsa στο BoldRide.com: “Οι περισσότεροι θεωρούν τα ασιατικά αυτοκίνητα που δεν προέρχονται από την Ιαπωνία ή την Κορέα, κακής ποιότητας και φθηνές απομιμήσεις. Θα τους αλλάξουμε γνώμη“!

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία…

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις