Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοκ στην Γερμανία: Ο Υπ. Μεταφορών αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(122) "Σοκ στην Γερμανία: Ο Υπ. Μεταφορών αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι"
    

Σοκ στην Γερμανία: Ο Υπ. Μεταφορών αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι

ΝΕΑ

Αναμφίβολα οι Γερμανοί πολίτες είδαν σοκαρισμένοι τη φωτογραφία του Υπουργού Μεταφορών Alexander Dobrindt να φωτογραφίζεται αφήνοντας τα χέρια από το τιμόνι, ενώ κινείται σε αυτοκινητόδρομο…… τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Υπουργός Μεταφορών της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, δέχτηκε πρόσκληση από την Audi να δοκιμάσει στην πράξη του αυτοκίνητο του μέλλοντος. Αυτό που δεν θα χρειάζεται ανθρώπινη συμμετοχή για να κινείται.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το αυτόνομο Audi A7 piloted driving concept έχει λάβει άδεια από τις γερμανικές αρχές για να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους. Για λόγους ασφαλείας είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται συνέχεια κάποιος πίσω από το τιμόνι. «Η αυτόνομη οδήγηση δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σε λίγα χρόνια τέτοια αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν στους δρόμους. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η μόλυνση του περιβάλλοντος θα περιοριστούν, ενώ θα βελτιωθεί η οδική ασφάλεια», δήλωσε ο Dobrindt.

Η Audi είναι μία από τις εταιρείες που σχεδιάζουν να λανσάρουν την τεχνολογία πριν τα τέλη της δεκαετίας (όπως επίσης η Volvo, η Mercedes, η Nissan κ.α.).

Advertisement
Advertisement

Αν έχετε απορίες για την αυτόνομη οδήγηση, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις