Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία McLaren Artura με αεροτομή αλά Koenigsegg

Ελλάδα 23:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(61) "Μία McLaren Artura με αεροτομή αλά Koenigsegg"
    

Μία McLaren Artura με αεροτομή αλά Koenigsegg

ΝΕΑ

Όσο και αν supercar όπως αυτό της McLaren δεν επιδέχονται ιδιαίτερης βελτίωσης, ορισμένοι έχουν τον τρόπο να τα κάνουν ακόμα πιο εξωτικά.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Όταν αναφερόμαστε σε «προσιτά» supercar, η McLaren Artura είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές που μπορεί κάποιος να κάνει, εάν δε θέλει να διαθέσει πάνω από μισό εκατομμύριο.

Ωστόσο, η βρετανική εταιρεία δεν άφησε ούτε το φθηνότερό της μοντέλο στην τύχη του και το έκανε ως όφειλε ένα εξωτικό supercar. Τώρα, η Novitec το πήγε ένα βήμα παραπέρα και προχώρησε σε ορισμένες… υπερβολές πάνω στην Artura.

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει στο κιτ βελτίωσης της γερμανικής εταιρείας είναι η αεροτομή αλά Koenigsegg (ή whale-tail=ουρά φάλαινας), που χαρίζει στην Artura μία αισθητική hypercar.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα εδώ είναι από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει ένα προεξέχον splitter, νέο καπό, ασορτί flaps, μεγάλα και ενισχυμένα μαρσπιέ και έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα στον πίσω προφυλακτήρα.

Το εσωτερικό είναι επίσης αναβαθμισμένο, καθώς έχει περισσότερη δερμάτινη επένδυση, με το ταμπλό να είναι από Alcantara, το χρώμα του οποίου επιλέγει ο πελάτης.

Η τροποποιημένη Artura στέκεται πάνω σε ζάντες της Vossen οι οποίες έχουν διάμετρο 19 ίντσες μπροστά και 20 πίσω. Επίσης, το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο κατά 20 χιλιοστά, χάρη στα σπορ ελατήρια της Novitec.

Advertisement

Πέραν όμως της αισθητικής και της αεροδυναμικής απόδοσης, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος φρόντισε και για έναν πιο δυναμικό ήχο της εξάτμισης. Για αυτό, τοποθέτησε μία εξάτμιση υψηλής απόδοσης από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ προαιρετικά διατίθενται 999 χρυσές απολήξεις.

Η αναβαθμισμένη εξάτμιση δεν κάνει μόνο πιο μπάσο και πιο δυναμικό τον ήχο, αλλά αυξάνει και την ιπποδύναμη του κινητήρα. Συγκεκριμένα, ο τρίλιτρος twin-turbo V6 αποδίδει πλέον 35 ίππους παραπάνω, φτάνοντας συνδυαστικά με το plug-in υβριδικό σύστημα τους 735.

Advertisement

Η Novitec διαθέτει το κιτ και κάθε μέρος ξεχωριστά για τη McLaren Artura, ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τιμές.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις