Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μένει στη Force India o Hulkenberg

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μένει στη Force India o Hulkenberg

FORMULA 1

Μένει στη Force India o Hulkenberg

FORMULA 1

Για λογαριασμό της Sahara Force India θα οδηγεί και την αγωνιστική σεζόν του 2015 ο Nico Hulkenberg. O 27χρονος διανύει τη δεύτερη περίοδο του στην Ινδική ομάδα και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη μάχη που δίνει για την πέμπτη θέση στη βαθμολογία κατασκευαστών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Χαίρομαι που επιβεβαιώθηκε το τι θα κάνω τη νέα σεζόν. Ξέρω καλά την ομάδα και έχουμε απολαύσει έως τώρα μία σεζόν με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει υψηλές φιλοδοξίες και πιστεύω πως μπορούμε και του χρόνου να έχουμε ανταγωνιστικό ”πακέτο”. Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τη Mercedes και όλοι στην ομάδα είναι πεινασμένη για περισσότερες επιτυχίες. Έχω καλό προαίσθημα για το 2015 όπου ελπίζω να χρησιμοποιήσουμε τα φετινή αποτελέσματα ως βάση», σχολίασε ο Hulkenberg.

O Γερμανός είχε ρόλο δοκιμαστή στη Force India το 2011 και επίσημου οδηγού το 2012 όπου με 63 βαθμούς στο ενεργητικό του, βρέθηκε στην ενδέκατη θέση της τελικής βαθμολογίας.

Advertisement
Advertisement

Φέτος επέστρεψε στην ινδική ομάδα και στους πρώτους 16 αγώνες, έχει 13 πλασαρίσματα σε βαθμολογούμενες θέσεις, με καλύτερη την Πέμπτη σε Μαλαισία, Μπαχρέιν και Μονακό. Με 76 πόντους, είναι στην όγδοη θέση της κατάταξης την ώρα που η ομάδα του έχει 123 και μάχεται με την ιστορική McLaren για την πέμπτη θέση στους κατασκευαστές.

«Όλοι στην ομάδα είναι πολύ χαρούμενοι για την παραμονή του Nico. Εκτιμάμε πολύ τις ικανότητές του και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος, συλλέγοντας βαθμούς σε σταθερή βάση. Τον ξέρουμε καλά, είναι ένας μαχητής που ξέρει να δίνει κίνητρα στην ομάδα. Είμαι πεπεισμένος πως είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο grid και νιώθω υπερήφανος που θα συνεχίσει να τρέχει με τα χρώματα της Force India», είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Vijay Mallya.