Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Κόντρες στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(79) "Video: Κόντρες στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου"
    

Video: Κόντρες στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου

ΝΕΑ

Στο Race the Runway είναι προσκεκλημένοι όσοι κάτοχοι αυτοκινήτων επιδόσεων θέλουν να τα δοκιμάσουν σε ασφαλές περιβάλλον και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου. Αρκεί να κάνουν μία δωρεά σε κοινωνικό ίδρυμα της Γλασκώβης. Το «παρών» έδωσε και η Mercedes ως χορηγός της εκδήλωσης για δεύτερη χρονιά.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το αεροδρόμιο δε διέκοψε τη λειτουργία του, καθώς οι αγώνες drag φιλοξενήθηκαν στο βοηθητικό διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης. Το μονοθέσιο F1W03 του 2012 με τον Anthony Davidson στο τιμόνι κατέγραψε τελική ταχύτητα 310 km/h, την οποία έπιασε σε 20 sec. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώθηκε σε 2,9 sec, τα 200 km/h ήρθαν σε 5,7 sec και τα 300 km/h σε 14,9 sec.

Όσον αφορά τα μοντέλα παραγωγής της Mercedes, ξεχώρισε η SLS AMG Black Series με τα 631 PS που έπιασε 260 km/h. Συνολικά συμμετείχαν 32 αυτοκίνητα, όπως Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracan, McLaren 650S, Porsche 911 και Nissan GT-R.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις