Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τι κρίμα για την πίστα των Μεγάρων…

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(65) "Τι κρίμα για την πίστα των Μεγάρων…"
    

Τι κρίμα για την πίστα των Μεγάρων…

ΑΓΩΝΕΣ

Ανάλογα με τις… ορέξεις της διοίκησης της πίστας των Μεγάρων διεξάγονται ή ακυρώνονται ακόμα και την τελευταία στιγμή εκδηλώσεις. Σκληρή ανακοίνωση διοργανωτών που ετοιμάζονται για αποκαλύψεις.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές μιλάμε και αναφερόμαστε στην πίστα των Μεγάρων. Μία πίστα που βρίσκεται μόλις 45 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και φιλοξενεί αγωνιζόμενους και ερασιτέχνες οδηγούς που θέλουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες.

Δυστυχώς το μονοπώλιο της πίστας φαίνεται πως δεν κάνει καθόλου καλό κάτι που φαίνεται και… συζητιέται. Μόνο τυχαίο δεν θα λέγαμε πως είναι το γεγονός, ότι άνθρωποι από το χώρο των αγώνων ρίχνουν ευθύνες στην διοίκηση της πίστας για την μη διεξαγωγή ακόμα και του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα παράπονα δίνουν και παίρνουν. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη ανακοίνωση των ανθρώπων του HTTC, της ομάδας που διοργανώνει τα τελευταία 8 χρόνια προπονήσεις στην πίστα, η οποία βάλλει κατά της διοίκησης αλλά και γεγονότων που συνέβησαν σε πρόσφατο νυχτερινό event.

Advertisement
Advertisement

Τι ανέφερε η ανακοίνωση

«Από το 2014 έως σήμερα το HTTC αποτελεί την αμεσότερη οδό που μπορεί να ακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος (κυρίως εντός Αττικής) προκειμένου να ανακαλύψει και να μάθει τα όρια του αυτοκινήτου του με ασφάλεια. Πολλές φορές στα <<παρασκήνια>> αρκετών εκδηλώσεων μας, η ομάδα μπήκε μπροστά, βάζοντας <<πλάτη>> σε εξωπραγματικές απαιτήσεις και παράλογες απαγορεύσεις, της διεύθυνσης της πίστας, που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisement

Στόχος του HTTC είναι η βελτίωση σε κάθε τομέα, σε ΚΑΘΕ εκδήλωσή του, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ιδανικό περιβάλλον, τόσο για τα πλαίσια της αγωνιστικής οδήγησης, όσο και για την εμπειρία παρακολούθησής της. Λαμβάνοντας υπόψιν τις αρχές μας ως ομάδα και τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο πρώτο track night του θεσμού στις 27/5/2023, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας ως προς την διεύθυνση της πίστας, όσο και την ειλικρινή συγγνώμη μας στους παρευρισκόμενους οδηγούς, μηχανικούς και θεατές.

Δυστυχώς η εξέλιξη που επιδιώκουμε από την ίδρυση του θεσμού μας μέχρι και σήμερα, δεν είναι εφικτή με αυτές τις συνθήκες. Τα όριά μας ως ομάδα και οι αντοχές μας στις διαπραγματεύσεις, ξεπεράστηκαν κατά πολλού. Θα επανεκτιμήσουμε τα δεδομένα και θα επανέλθουμε με όραμα και βιώσιμες εναλλακτικές προτάσεις».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
16χρονος μαθαίνει οδήγηση σε… Lamborghini Aventador SV!
Το Mazda 787B επιστρέφει στο Le Mans
Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πρόστιμο όταν οδηγείς… ιππαστί

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις