Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

16χρονος μαθαίνει οδήγηση σε… Lamborghini Aventador SV!

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

16χρονος μαθαίνει οδήγηση σε… Lamborghini Aventador SV!

ΝΕΑ

16χρονος μαθαίνει οδήγηση σε… Lamborghini Aventador SV!

ΝΕΑ

Όταν εμείς οι κοινοί θνητοί κάναμε τα πρώτα μας χιλιόμετρα στην οικογενειακή Corolla, ένας πιτσιρικάς επιστρέφει από το σχολείο με 750 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Για τον περισσότερο κόσμο, οι πρώτες αναμνήσεις πίσω από το τιμόνι είναι συνήθως σε ένα παλιό και ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο. Όμως για κάποιους πιο τυχερούς, υπάρχουν πολύ πιο extreme τρόποι να πηγαίνουν και να έρχονται από το σχολείο τους.

Όπως ένας 16χρονος από την Αυστραλία, τον οποίο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην Μελβούρνη.

Η εικόνα δείχνει την Lamborghini Aventador SV να έχει το ειδικό σήμα που δείχνει ότι στο τιμόνι βρίσκεται κάποιος μαθητευόμενος οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Ενώ όπως έγινε γνωστό από τις αναρτήσεις που υπήρξαν στο Facebook o 16χρονος που βρισκόταν στο τιμόνι της Lambo μόλις είχε τελειώσει το σχολείο του και επέστρεφε σπίτι.

Προφανώς και υπήρξαν αντιδράσεις για το γεγονός ότι ένας τόσο νέος οδηγός χρησιμοποιεί ένα supercar των 750 ίππων για να κάνει τις πρώτες βόλτες του.

Όμως ο νόμος δεν έχει κάποιο περιορισμό για το τι αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος, αρκεί να κάθεται δίπλα του ένας οδηγός με κανονική άδεια οδήγησης και να τον επιβλέπει.

Advertisement

Οι κανονισμοί στην Πολιτεία της Βικτώρια επιτρέπουν σε κάποιον που είναι 16 ετών να αποκτήσει άδεια μαθητευόμενου οδηγού. Δεν υπάρχουν πάντως μειωμένα όρια ταχύτητας για αυτούς τους 16χρονους, αρκεί να υπακούν στα υπάρχοντα όρια και για τους άλλους οδηγούς.

Πάντως αυτός που τράβηξε την φωτογραφία αναφέρει ότι ο πιτσιρικά οδηγούσε με προσοχή το supercar. Το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο με την ισχύ του αλλά και με το πλάτος του που ξεπερνά τα 2 μέτρα και το ότι κάθεται αρκετά χαμηλά, κάτι που κάνει τον χειρισμό του εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για πολύ έμπειρους οδηγούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο ήχος των κινητήρων των Lamborghini, «ξεσηκώνει» (+video)
Μόνο τετρακίνητη η Lamborghini Aventador
19 χρονών με τη δική της Lamborghini!