Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καινούργιος κινητήρας για το Opel Mokka

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καινούργιος κινητήρας για το Opel Mokka

ΝΕΑ

Καινούργιος κινητήρας για το Opel Mokka

ΝΕΑ

Η Opel, από τη στιγμή που εντάχθηκε στον Όμιλο Stellantis απέκτησε πρόσβαση σε όλες τις τεχνολογίες και τα μηχανικά μέρη που αυτός έχει στη  διάθεσή του.

Advertisement
Advertisement

Με τον τρόπο οι άνθρωποι της Opel έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν εκείνα τα στοιχεία τα οποία ταιριάζουν καλύτερα στη στα μοντέλα της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον αναβαθμισμένο τρικύλινδρο 1.2 PureTech του PSA.

Αυτό έγινε στο Mokka με την ευκαιρία του μοντέλου για το 2023. Χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα, το crossover όχημα της γερμανικής εταιρείας διατίθεται πλέον με τον συγκεκριμένο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 136 ίππους και μέγιστη ροπή 230 Nm, έναντι των 131 ίππων (και ισάριθμης ροπής) που αποδίδει o 1.2 Turbo.

Το Mokka με τον νέο κινητήρα διατίθεται ήδη στη χώρα μας με τιμή που ξεκινά από τα 28.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Elegance», από 28.800 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Black», από 29.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «GS» και από 30.300 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση «Ultimate». Προς το παρόν, συνδυάζεται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Να σημειώσουμε ότι ο νέος κινητήρας που τοποθετείται στο μοντέλο της Opel δεν είναι  ο 1.2 με το ήπιο σύστημα υβριδικής διάταξης που υπάρχει στα Peugeot 3008 και 5008. Πάντως, το Mokka θα συνεχίσει να διατίθεται με τον 1.2 Turbo τόσο στην εκδοχή του των 101 ίππων (100, ονομαστικά) όσο και σε αυτή των 131 ίππων (130, ονομαστικά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Service 5+, το νέο πρόγραμμα Aftersales της Opel
Δοκιμή: Opel Mokka 1.5 Diesel
Opel Corsa: Επετειακή έκδοση 40 Years