Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: BMW M5 νεκροφόρα στην Αθήνα…

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: BMW M5 νεκροφόρα στην Αθήνα…

ΝΕΑ

Απίστευτο: BMW M5 νεκροφόρα στην Αθήνα…

ΝΕΑ

Η πιο εξωτική… νεκροφόρα κυκλοφορεί στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Advertisement
Advertisement

Στους Έλληνες αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα το customizing. Το όχημα όμως που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας είναι από τα πιο ασυνήθιστα που μπορεί να συναντήσει κανείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια νεκροφόρα βασισμένη στην BMW M5 με εξωπραγματική απόδοση και ακραία εμφάνιση.

Η νεκροφόρα BMW είναι βασισμένη στην M5 E60 η οποία έχει δεχτεί την εξαιρετική φροντίδα του δημιουργού της. Η αρχική του δομή έχει διατηρηθεί, ωστόσο στο πίσω μέρος, πίσω από τις δευτερεύουσες κολώνες, έχει σχεδιαστεί ένα επιπλέον «κουβούκλιο» για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος, οι ζάντες, οι καθρέπτες και ο πίσω προφυλακτήρας με τον διαχύτη και τις εξατμίσεις παραμένουν γνήσια, ενώ ειδικά σχεδιασμένο είναι το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου μαζί με την πόρτα. Κάτω από το καπό της νεκροφόρας βρίσκεται ο εμβληματικός V10 κινητήρας των 5.0 λίτρων της BMW ο οποίος στην ατμοσφαιρική του μορφή αποδίδει 500 ίππους και 520 Nm ροπής.

Η χειρότερη αεροδυναμική και το επιπλέον βάρος σίγουρα θα έχει επηρεάσει τις επιδόσεις, ωστόσο δεν μπορεί να είναι πολύ χειρότερες από της στάνταρ M5 όπου τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα. Όπως και να έχει η νεκροφόρα με τις ελληνικές πινακίδες είναι από τις πιο γρήγορες που έχουμε συναντήσει σε όλο το διαδίκτυο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρική η επόμενη BMW X3 M;
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα BMW iX2
Αυτό είναι το ταμπλό των νέων ηλεκτρικών BMW

Advertisement