Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το τετράθυρο Suzuki Jimny είναι γεγονός!

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τετράθυρο Suzuki Jimny είναι γεγονός!

ΝΕΑ

Το τετράθυρο Suzuki Jimny είναι γεγονός!

ΝΕΑ

Αναμονή τέλος για την πιο πρακτική έκδοση του Suzuki Jimny η οποία όπως φαίνεται είναι έτοιμη να βγει στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η συζήτηση για ένα τετράθυρο Suzuki Jimny κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εδώ και καιρό, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Όμως κάποιες φωτογραφίες που μας έρχονται από την Ινδία επιβεβαιώνουν ότι η πιο πρακτική έκδοση του μικρού τετρακίνητου της Suzuki είναι σχεδόν έτοιμο να βγει στην αγορά.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν στην περιοχή Ladakh της Ινδίας και δείχνουν καθαρά την τελική μορφή που θα έχει το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι προφανές, μέχρι την μεσαία κολόνα το αυτοκίνητο δεν θα έχει διαφορές. Και σε αντίθεση με παρόμοιες περιπτώσεις, οι εμπρός πόρτες διατηρούν τις διαστάσεις τους με τις πίσω να είναι ελαφρά μικρότερες.

Το μεταξόνιο φημολογείται ότι θα ανέβει κατά 30 πόντους, στα 2.550 χιλιοστά, με το συνολικό μήκος να φθάνει στα 3,85 μέτρα.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το Jimny δεν χάνει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα του ούτε στην τετράθυρη έκδοση, καθώς όπως βλέπουμε οι πρόβολοι παραμένουν εξαιρετικά μικροί.

Advertisement

Το πίσω μέρος διατηρεί και αυτό την σχεδιαστική ταυτότητα του τρίθυρου Jimny με την πόρτα να ανοίγει προς το πλάι και την ρεζέρβα να κρέμεται πάνω σε αυτήν.

Advertisement

Φήμες από την Ινδία θέλουν να υπάρχει και έκδοση με τρείς σειρές καθισμάτων, αν και σε αυτή την περίπτωση οι χώροι θα είναι υποτυπώδεις για τους πίσω επιβάτες. Στο εσωτερικό θα διατηρηθεί η γνώριμη εικόνα με μερικές βελτιώσεις μεταξύ των οποίων και μία νέα οθόνη 9 ιντσών.

Ο κινητήρας θα είναι και πάλι ο τετρακύλινδρος 1,5 λίτρων με απόδοση 102 και 108 ίππων, αν και οι φήμες θέλουν να εφοδιαστεί με mild υβριδικό σύστημα. Η έκδοση αυτή ίσως επιτρέψει την επανάκαμψή του και στις Ευρωπαϊκές αγορές από τις οποίες έχει σταματήσει να κυκλοφορεί λόγω ρύπων.

Η πεντάθυρη έκδοση του Jimny θα κάνει την επίσημη παρουσίασή της στην αγορά της Ινδίας στα μέσα του 2023, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές της περιοχής. Για το αν θα έρθει στην Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι κανονισμοί περί των εκπομπών των ρύπων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Suzuki Jimny όπως δεν το έχουμε ξαναδεί!
Suzuki Jimny Cabrio; Κι όμως, υπάρχει
Δείτε την ειδική έκδοση με snorkel του Suzuki Jimny