Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Με δύο πρωτότυπα η CFMoto στο Μιλάνο

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Με δύο πρωτότυπα η CFMoto στο Μιλάνο

EICMA 2022

EICMA 2022: Με δύο πρωτότυπα η CFMoto στο Μιλάνο

EICMA 2022

Δυναμική παρουσία της CFMoto στην EICMA με πρωτότυπα μοντέλα, αλλά και ηλεκτρικά scooter.

Advertisement
Advertisement

Η CFMoto έχει δημιουργήσει παράδοση στην παρουσίαση πρωτότυπων μοντέλων στην έκθεση EICMA. Από το 2019 κιόλας είχε ξεκινήσει να μας δείχνει πολύ φουτουριστικά και πρωτοποριακά μοντέλα τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο περνούσαν στην παραγωγή, όπως έγινε με το 700 CL-X και το 450SR.

Για το 2022 η CFMoto είχε ετοιμάσει δύο πρωτότυπα μοντέλα. Το ένα το γνωρίζαμε και δεν είναι άλλο από το NK-C22, ένα naked μοντέλο με πολύ επιθετικό σχεδιασμό και εξαιρετικά περιφερειακά. Στο περίπτερο της εταιρείας φυσικά υπήρχε το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο αν όλα πάνε καλά θα το δούμε στην παραγωγή μέσα στο 2023 στη μορφή του 450 ΝΚ, όπως έγινε δηλαδή και με την περίπτωση του 450 SR.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα ένα ενδιαφέρον μοντέλο που παρουσίασε η CFMoto ήταν η έκδοση Sport R Concept της 800MT. Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη 800MT με πολλά όμως στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι οι τροχοί οι οποίοι είναι χυτοί 17 ιντσών με σπορ ελαστικά.

Οι αναρτήσεις είναι επίσης διαφορετικές με ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός και μονό αμορτισέρ Ohlins πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Η εξάτμιση είναι σχεδιασμένη από την SC-Project και το βάψιμο της μοτοσικλέτας είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική ομάδα Prustel GP με την οποία η CFMoto αγωνίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3.

Advertisement

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στο περίπτερο της CFMoto ήταν εκείνο των ηλεκτρικών οχημάτων και κυρίως της νέας Zeeho. Η κινεζική μάρκα παρουσίασε όλα τα νέα της ηλεκτρικά scooter τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις με τον όμορφο σχεδιασμό τους και τις εξαιρετικές επιδόσεις.

Advertisement

Το πρωτότυπο Magnet X ήταν η κορωνίδα της γκάμας, ενώ και τα AE8+ και AE6+ έκαναν πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω τους.

Βίντεο από το stand της CFMoto.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Με νέο Joymax Z η SYM στο Μιλάνο
EICMA 2022: Πρωτότυπο ηλεκτρικό supermoto από την Aprilia
EICMA 2022: Το Tiger 1200 κυριάρχησε στο περίπτερο της Triumph