Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται μια πολύ σπάνια έκδοση της Mercedes 300 SL

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται μια πολύ σπάνια έκδοση της Mercedes 300 SL

ΝΕΑ

Πωλείται μια πολύ σπάνια έκδοση της Mercedes 300 SL

ΝΕΑ

Μία από τις μόλις 218 Mercedes 300 SL Roadster με τον αλουμινένιο εξακύλινδρο κινητήρα, σε εξαιρετική κατάσταση βγαίνει προς πώληση. Την δημοπρασία διοργανώνει η Gooding & Company στο Pebble Beach.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του οίκου δημοπρασιών, η 300 SL μπορεί να πωληθεί με τιμή από 1.750.000 ως 2.250.000 ευρώ.

Εάν παρακολουθείτε τις πωλήσεις μοναδικών αυτοκινήτων και τις δημοπρασίες τους τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή στο Pebble Beach (τον επόμενο μήνα) της Gooding & Company.

Σε αυτήν θα πωληθεί μία από τις τελευταίες 218 Mercedes-Benz 300 SL Roadsters (με το παρατσούκλι (disc-brake, alloy-block δισκόφρενα – αλουμινένιο μπλοκ κινητήρα) που είναι πιο πολυπόθητα από όλα και επιπλέον είναι τα τελευταία χειροποίητα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ένα αντίγραφο της εργοστασιακής του κάρτας δεδομένων, η 300 SL Roadster, με πλαίσιο #003105, κατασκευάστηκε τον Ιούλιο του 1962. Με χρώμα Fire Engine Red (DB 534) με μαλακή κουκούλα από μαύρο ύφασμα και μαύρο δερμάτινο εσωτερικό.

Advertisement

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις SL Roadster της τελευταίας παραγωγής, αυτό το αυτοκίνητο ήταν αρχικά εξοπλισμένο με ζάντες «Sport» με γυαλισμένο εξωτερικό μέρος και ελαστικά Continental.

Advertisement

Σημαντικό είναι επίσης πως «φορά» εξατομικευμένες πινακίδες, οι οποίες γράφουν «300 SL», και αυτές οι πινακίδες θα παραμείνουν στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αδιανόητο ποσό για μια αλουμινένια Mercedes 300SL
Η ψηφιακή Mercedes-Benz 300 SL είναι εξαιρετικά κουλ
Mercedes 300 SL Roadster: Το απόλυτο icon μοντέλο