Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα θες να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι (+video)

Ελλάδα 4:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα θες να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι (+video)

ΝΕΑ

Δεν θα θες να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι (+video)

ΝΕΑ

Το καλοκαίρι είναι εξερεύνηση και τι καλύτερο από το να ανοίγεις νέα μονοπάτια με ένα Jeep.

Advertisement
Advertisement

H Jeep προσφέρει αυτοκίνητα που λατρεύουν την περιπέτεια, αλλά θα πρέπει να έχει γίνει ένας σωστός τεχνικός έλεγχος για να είναι οι διακοπές σας ξέγνοιαστες.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Jeep έχουν το προνόμιο να μπορούν να κάνουν δωρεάν τεχνικό έλεγχο, Summer Check-up.

Μέσω του Summer Check-up πραγματοποιείται ένας λεπτομερής τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Με βάση τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η καλοκαιρινή περίοδος, το Summer Check Up 2022  εστιάζει σε 15 σημεία, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας είναι και ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού που εξασφαλίζει άνετες διαδρομές ακόμα και σε συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2022, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ από τις 4 Ιουλίου 2022 έως το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου (30 Σεπτεμβρίου), καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές.

Παράλληλα με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee L: 7θέσιο και… Grand!
80 χρόνια Jeep: Οι 12 κορυφαίες στιγμές της