Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έρχονται τα μαύρα «Μ» της BMW

Ελλάδα 3:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται τα μαύρα «Μ» της BMW

Mobility

Έρχονται τα μαύρα «Μ» της BMW

Mobility

Φέτος συμπληρώνονται τα 50 χρόνια του τμήματος «Μ» της BMW και στο πλαίσιο της συγκεκριμένης επετείου, επιβεβαιώθηκε και η διάθεση της μάρκας να αλλάξει το μέχρι τώρα τρίχρωμο «Μ» με μαύρο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο λογότυπο έκανε το ντεμπούτο του στο πίσω μέρος του ηλεκτρικού SUV iX M60 και η BMW τώρα επιβεβαιώνει ότι θα χρησιμοποιηθεί για όλα τα μελλοντικά μοντέλα BMW M.

Το νέο μαύρο λογότυπο χρησιμοποιεί ένα μπρονζέ περίγραμμα από τιτάνιο ως το μόνο χρώμα που κάνει αντίθεση. Το μοντέλο XM θα είναι το επόμενο της γκάμας που θα έχει το νέο μαύρο έμβλημα, ενώ στη συνέχεια όλες οι εκδόσεις Μ θα φέρουν αυτό το νέο μαύρο έμβλημα. Μιλάμε πάντα για τα μελλοντικά μοντέλα Μ που πρόκειται να παρουσιαστούν, καθώς τα ήδη υπάρχοντα θα συνεχίσουν να διατίθενται με το γνωστό τρίχρωμο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη νέα σχεδίασή του, το νέο λογότυπο BMW M αναμένεται να έχει ένα είδος «χρωματικού διαχωρισμού» ανάλογα με το ποιο μοντέλο το φέρει. Συγκεκριμένα, τα Μ μοντέλα με έμφαση στις επιδόσεις θα είναι με το έμβλημα σε μαύρο, ενώ εκείνα που θα έχουν προσανατολισμό περισσότερο προς την πολυτέλεια, θα έχουν το Μ σε κόκκινο χρώμα. Επιπλέον, η γνώριμη εκδοχή του σήματος με την τριχρωμία, θα παραμείνει πάνω σε ανταλλακτικά αλλά και σε άλλες προτάσεις της εταιρείας που θα έχουν να κάνουν με τα στοιχεία του εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το εντυπωσιακό νέο Noble M500
Προ των πυλών η BMW XM των 650 ίππων
Δοκιμή: BMW iΧ xDrive40

Advertisement

 

 

Advertisement