Live Κίνηση
Περισσότερα
VW-TROC-2022

VW T-Roc: Οι βελτιώσεις και οι αλλαγές με μια ματιά

Ελλάδα 19:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Roc: Οι βελτιώσεις και οι αλλαγές με μια ματιά

VW-TROC-2022

VW T-Roc: Οι βελτιώσεις και οι αλλαγές με μια ματιά

VW-TROC-2022

Το νέο VW T-Roc βρίσκεται ήδη στην χώρα μας, με την γερμανική εταιρία να έχει προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις σε αρκετά σημεία, θέλοντας να διατηρήσει τον τίτλο του καλύτερο SUV της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Το T-Roc υπήρξε μία από τις πιο έξυπνες και επιτυχημένες κινήσεις της VW τα προηγούμενα χρόνια. Το πολύ όμορφο και ολοκληρωμένο SUV της εταιρίας παρουσιάστηκε στα τέλη του 2017 και μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να γίνει το best-seller της κατηγορίας του, έχοντας ξεπεράσει ήδη το 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Στην χώρα μας βρίσκεται πλέον η ανανεωμένη γενιά του T-Roc, με αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα, σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, πλήθος ψηφιακών παροχών και το εξαιρετικό μηχανολογικό υπόβαθρο να παραμένει ότι πιο premium έχει να παρουσιάσει η κατηγορία των SUV με “αέρα” και αίσθηση μεγαλύτερων και πολυτελέστερων αυτοκινήτων.

Στο νέο T-Roc η VW προχώρησε σε μία ιδιαίτερα προσεκτική ανανέωση σε επιμέρους σημεία, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους τομείς που του έδωσαν το χάρισμα του πρωταγωνιστή από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις σημαντικότερες αλλαγές και βελτιώσεις που υπάρχουν στο νέο Τ-Roc.

Nέας σχεδίασης ταμπλό και βελτιωμένο σαλόνι. Στο νέο Τ-Roc η VW προχώρησε σε μία σημαντική αναβάθμιση της εικόνας του σαλονιού, χρησιμοποιώντας νέα αφρώδη μαλακά υλικά στα περισσότερα σημεία της καμπίνας, ενώ έχει αναβαθμίσει και τα υλικά στα καθίσματα και στα πλευρικά των θυρών.

Advertisement

Νέο ψηφιακό περιβάλλον. Στο νέο Τ-Roc έχει τοποθετηθεί μία νέα οθόνη πολυμέσων 9,2 ιντσών στο κέντρο της κονσόλας και ψηλά ώστε να υπάρχει εύκολη οπτική επαφή με τον οδηγό. Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται είναι το τελευταίας γενιάς MIB3 με πολλές και εξελιγμένες δυνατότητες.

Διατίθεται επίσης και ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις με την πιο πλούσια εκδοχή του να είναι στις 10,25 ίντσες.

Advertisement

Νέα δυναμική εμφάνιση. Η προχωρημένη αισθητική του Τ-Roc έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με επιλεκτικές αλλαγές στο αμάξωμα που τονίζουν τον δυναμισμό του αλλά και την πρακτικότητα που εξασφαλίζει στους επιβάτες. Υπάρχουν αρκετά νέα χρώματα που αναβαθμίζουν την εικόνα ενώ προστίθεται και επιλογή για πολύ όμορφη διχρωμία με την οροφή, τους καθρέπτες και την εμπρός κολόνα να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Νέα φωτιστική πρόταση. Το ανανεωμένο T-Roc εφοδιάζεται με προβολείς τεχνολογίας LED σε όλες τις εκδόσεις. Προαιρετικά διατίθεται το σύστημα IQ. Light με προβολείς LED Matrix το οποίο διαθέτει μοναδικές φωτιστικές δυνατότητες, χωρίς να τυφλώνει τα απέναντι οχήματα αλλά και εξασφαλίζοντας κορυφαία ορατότητα για τον οδηγό του.

Advertisement

Νέα συστήματα για την υποβοήθηση του οδηγού. Το νέο T-Roc είναι εξοπλισμένο με το σύστημα IQ. Drive Travel Assist το οποίο υποστηρίζει την ημιαυτόνομη οδήγηση σε ταχύτητες έως και 210 χλμ/ώρα.
Αναβαθμισμένες δυνατότητες ψηφιακής διασύνδεσης. Χάρη στο νέο σύστημα MIB3 το νέο Τ-Roc διαθέτει πολλές περισσότερες ψηφιακές παροχές στους επιβάτες του. Μεταξύ άλλων υπάρχει η ψηφιακή σουίτα “We Connect” της VW, ενώ διατίθεται Αpple CarPlay και Android Auto.

Πολλές εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού. Το νέο Τ-Roc διατίθεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης TSI και δύο πετρελαιοκινητήρες TDI. Οι κινητήρες αυτοί συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο DSG κιβώτιο, κίνηση στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς. Διατίθεται επίσης σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Life, Style και R-Line.

Ελκυστική τιμή κτήσης. To νέο T-Roc διατίθεται στην ελληνική αγορά σε μία πολύ ανταγωνιστική τιμή για την premium ποιότητά του και τα κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης. Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι η βασική έκδοση Life με τους 110 ίππους ξεκινά από τα 24.300 ευρώ, διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα πλήρες πακέτο εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc, SUV με αυτοπεποίθηση (video)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc