Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mansory Venatus Lamborghini Urus: Το κίτρινο που ξεχωρίζει (+video)

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mansory Venatus Lamborghini Urus: Το κίτρινο που ξεχωρίζει (+video)

ΝΕΑ

Mansory Venatus Lamborghini Urus: Το κίτρινο που ξεχωρίζει (+video)

ΝΕΑ

Έχουμε δει ξανά τη Mansory να βελτιώνει την Lamborghini Urus. Με το πλατύ bodykit «Venatus» και έντονο μπλε χρώμα μέσα και έξω. Έχουμε δει επίσης μια εκδοχή αυτής σε λευκό και μωβ που είναι ακόμα πιο έντονες.

Advertisement
Advertisement

Με το τελευταίο… δημιούργημά του. Ο Γερμανός βελτιωτής δέκτης ξεπέρασε τα όρια, αλλά τι περιμένετε; Στόχος των δημιουργιών της Mansory, είναι να ξεχωρίζει.

 

Τι γνώμη έχετε για το τυπικό κίτρινο χρώμα της Urus; Αν δεν είναι πολύ έντονο για εσάς, η Mansory φροντίζει να χρωματίσει την Urus Venatus με τόσο κίτρινο που γίνεται… ηλιόλουστη.

Advertisement
Advertisement

Προσοχή όμως. Πριν δείτε τις φωτογραφίες, φροντίστε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας, καθώς το χρώμα του εσωτερικού καμπίνας θα μπορούσε να βλάψει τα μάτια σας.

Σε σύγκριση με μία τυπική Urus, η Mansory Venatus έχει ένα πιο φαρδύ αμάξωμα παρόλο που το έντονο κίτρινο χρώμα το καλύπτει. Φυσικά η Γερμανική εταιρία πρόσθεσε πολλά μέρη από ανθρακονήματα, όπως πλαϊνές ποδιές, οροφή (επένδυση), αεροτομή τοποθετημένη στην πόρτα του χώρου αποσκευών και πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη.

Advertisement

Σε αντίθεση με τη μπλε Venatus, η κίτρινη, δεν έχει συνδυασμό χρωμάτων για να τονίσει κάποια σημεία της, όχι ότι χρειαζόταν, ούτως ή άλλως.

Στο εσωτερικό, η τελευταία Mansory Venatus συνεχίζει με το κίτρινο θέμα. Τόσο κίτρινο, που η δερμάτινη ταπετσαρία, η μοκέτα, τα πατάκια, ακόμα και ο ουρανός δεν ξεχωρίζουν, παρά την διαφορετική απόχρωση τους.

Advertisement

Όπως και η προηγούμενη Venatus, η πιο πρόσφατη κατασκευή της Mansory Urus έχει επίσης μεγάλη ισχύ. Σύμφωνα με τον Γερμανό βελτιωτή, η τιμή της απόδοσης είναι 820 ίπποι με 1.050 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα 320 χλμ/ώρα με 0-100 km/h σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Όσο για το κόστος η Mansory δεν δίνει τιμές για τις μετατροπές της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δικαστικό «χαστούκι» της Ferrari στη Mansory
Mansory Lamborghini Urus: H αποθέωση του… κιτς εσωτερικά
Mansory Venatus: Με έντονο χρώμα (+video)