Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αναλαμβάνει ο Sam Michael στη McLaren;

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναλαμβάνει ο Sam Michael στη McLaren;

FORMULA 1

Αναλαμβάνει ο Sam Michael στη McLaren;

FORMULA 1

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας McLaren MP4-29 και οι φήμες οργιάζουν. Μετά την επαναδραστηριοποίηση του Ron Dennis και τις μεγάλες αλλαγές που αυτός προανήγγειλε, ο Martin Whitmarsh φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ο επίσημο δοκιμαστή της τον Βέλγο Stoffel Vandoorne (21 ετών, μέλος του Προγράμματος Νέων οδηγών της McLaren), ωστόσο στο επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, δεν είχε δηλώσεις του Martin Whitmarsh αλλά τον αγωνιστικού διευθυντή της, Sam Michael. Πράγμα παράξενο καθώς το «πρωτόκολλο» λέει πως σε τέτοια Δελτία Τύπου, φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής της ομάδας.

Πλην αυτού, από τη Γηραιά Αλβιώνα υπάρχουν πολλοί ψίθυροι που αναπαράγονται από ανθρώπους των ΜΜΕ μέσω social media, που μετατρέπουν τον… καπνό, σε φωτιά. Μένει να δούμε αν οι φήμες θα μετατραπούν σε πραγματικότητα, αν και δεν αποκλείεται να έχουμε και ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. Είτε με τον Ross Brawn που αποτελεί παρελθόν από τη Mercedes, είτε με τρίτο πρόσωπο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμα διαρρεύσει.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση της McLaren MP4-29, θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Χθες αποκαλύφθηκε η Williams FW36 – διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.