Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Δείτε τι αυτοκίνητο διάλεξε ο Daniel Craig στην Ελλάδα!

Ελλάδα 5:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Δείτε τι αυτοκίνητο διάλεξε ο Daniel Craig στην Ελλάδα!

ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Δείτε τι αυτοκίνητο διάλεξε ο Daniel Craig στην Ελλάδα!

ΝΕΑ

Ο αστέρας του Hollywood κινείται μεταξύ Πόρτο Χέλι και Σπετσών, γυρίζοντας την ταινία «Στα Μαχαίρια 2». Και φυσικά επέλεξε το κατάλληλο αυτοκίνητο για αυτόν. Δείτε ποιο είναι!

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με το protothema, στις Σπέτσες, γυρίζεται εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο σίκουελ της ταινίας «Τα Μαχαίρια» με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρέγκ και την Κέιτ Χάντσον. Κάποια γυρίσματα θα γίνουν και στο Πόρτο Χέλι ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο. Η συγκεκριμένη παραγωγή αλλά και η τρίτη ταινία της ίδιας σειράς, θα μεταδοθούν στο netflix. Το σενάριο θα αναφέρει ότι η δράση της ταινίας είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.  Πρωταγωνιστούν επίσης, Ντέιβ Μπαουτίστα και Κάθριν Χαν. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ριάν Τζόνσον.

Για τη διαμονή του Ντάνιελ Κρεγκ έχει κλειστεί μια υπερπολυτελή βίλα στο Πόρτο Χέλι η οποία βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 20 στρεμμάτων. Μάλιστα ειδικά για τον Ντάνιελ κατασκευάστηκε γήπεδο τένις αλλά και γυμναστήριο αφού ήταν μέσα στις απαιτήσεις του σταρ του Χόλιγουντ.

Advertisement
Advertisement

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος. Ενώ και ένα δεύτερο ομοίωμα του θα ανατιναχτεί όπως ορίζει το σενάριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto.gr, ο ο Χολιγουντιανός STAR ζήτησε να έχεις όλες αυτές τις ημέρες των γυρισμάτων, ένα μοναδικό αυτοκίνητο, το οποίο και του παραχωρήθηκε από την Ελληνική εισαγωγική εταιρία της Land Rover!

Πρόκειται για το Range Rover SVAutobiography ένα πρότυπο πολυτέλειας αλλά και τεχνολογικής αρτιότητας.

Advertisement

Πρόκειται για ένα μοντέλο του τμήματος Special Vehicle Operation της Jaguar Land Rover που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια κορυφαία αίσθηση πολυτέλειας. Στο πίσω μέρος του χώρου επιβατών υπάρχουν δύο μεγάλες “Executive Class” θέσεις που προσφέρουν 1,2 μέτρα αέρα για τα πόδια και έχουν δυνατότητα ανάκλησης 40% ενώ διαθέτουν λειτουργία μασάζ και θέρμανσης των ποδιών. Οι πίσω επιβάτες θα μπορούν επιπλέον να ελέγχουν ένα μεγάλο αριθμό λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω της κονσόλας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο καθίσματα.

Advertisement

Για την ψυχαγωγία αλλά και την εξυπηρέτηση εργασιακών δραστηριοτήτων το SVAutobiography διαθέτει στο πίσω μέρος δύο ανακλινόμενα τραπέζια και οθόνες αφής 10 ιντσών. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν το σύστημα wifi 5G καθώς και ψυγείο χωρητικότητας 2,4 λίτρων.

Το αυτοκίνητο το Ντάνιελ Γκρεγκ είναι μαύρο, και διαθέτει τον 3λιτρο κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 400PS.

Advertisement

Η τιμή του εκτιμάτε στην Ελλάδα γύρω στις 170.000€

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τα supercars των superstars του Euro
Τα αυτοκίνητα των Τσιτσιπά και Djokovic στο Roland Garros!
Έλληνας παιχταράς με υπερ-αυτοκίνητο 1.000 ίππων!