Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μέσω διαδικτύου η νέα McLaren

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσω διαδικτύου η νέα McLaren

FORMULA 1

Μέσω διαδικτύου η νέα McLaren

FORMULA 1

Μετά τη Mercedes, η McLaren έγινε η δεύτερη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων του νέου της μονοθεσίου. Μόνο που η MP4-29 θα αποκαλυφθεί… διαδικτυακά!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

On line λοιπόν παρουσίαση για τη βρετανική ομάδα, το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου. Επιλογή που ενισχύει τη φημολογία που θέλει την εταιρεία Sony να είναι ο νέος μεγάλος σπόνσορας της Βρετανικής ομάδας, αφού μία παρουσίαση μέσω… τεχνολογίας, θα ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ της ιαπωνικής εταιρείας.

Δύο ακόμα στοιχεία που ενισχύουν αυτό το σενάριο, είναι η συνεργασία της McLaren με την επίσης ιαπωνική Honda από το 2015 αλλά και η επιθυμία της να αλλάξει «ταυτότητα». Το διαζύγιο με τη Mercedes, κάνει τη McLaren να αναζητά άλλα χρώματα αντί του ασημί με το οποίο τρέχει από τη δεκαετία του ’90. Και το πορτοκαλί της Sony, τυχαίνει να είναι το χρώμα με το οποίο γνωρίσαμε τη McLaren τη δεκαετία του ’60.

Advertisement
Advertisement

Το 2014 θα έχει ως οδηγικό δίδυμο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Formula 1 του 2009, Jenson Button και τον ανερχόμενο Δανό, Kevin Magnussen. O 21χρονος αντικαθιστά τον Sergio Perez που χάθηκε στο περυσινό ναυάγιο της McLaren όπου έμεινε χωρίς τερματισμό στο βάθρο για πρώτη φορά από το 1980!

Εν τω μεταξύ, η Mercedes θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια της W05, το πρωί της 28ης Ιανουαρίου, λίγο πριν αρχίσουν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα.