Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Icon έκανε καινούργιο ένα Toyota Land Cruiser με 1,3 εκ. χλμ.

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Icon έκανε καινούργιο ένα Toyota Land Cruiser με 1,3 εκ. χλμ.

ΝΕΑ

Η Icon έκανε καινούργιο ένα Toyota Land Cruiser με 1,3 εκ. χλμ.

ΝΕΑ

Η Icon μόλις ολοκλήρωσε τις εργασίες αποκατάστασης και όχι μόνο, ενός Toyota Land Cruiser του 1972 (FJ44) και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Όταν αυτό το Land Cruiser μπήκε στο συνεργείο της Icon στην Καλιφόρνια, είχε διανύσει 1.255.288 χιλιόμετρα και χρειαζόταν ολική ανακατασκευή.

Η εταιρεία ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο στην ανακατασκευή. Ξεκινώντας από τον κινητήρα, η Icon αντικατέστησε τον εργοστασιακό που είχε το αυτοκίνητο με ένα V8 σύνολο 6,2 λίτρων της GM. Η απόδοσή του είναι 430 ίπποι και 610 Nm ροπής. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο πεντατάχυτο κιβώτιο Aisin Warner AX15. Επεμβάσεις δέχτηκε και το πλαίσιο, καθώς επίσης η ανάρτηση και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης. Όταν τοποθετείται σε ένα παλιό όχημα ένας ισχυρός, μοντέρνος κινητήρας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλιστεί ότι μπορεί να φρενάρει όσο και να επιταχύνει. Ως εκ τούτου, η Icon έχει εγκαταστήσει μια σειρά φρένων της Brembo.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα του συγκεκριμένου Land Cruiser έχει ανανεωθεί με τη βαφή του αλουμινένιου αμαξώματος σε Eucalyptus Green. Στο εσωτερικό διαθέτει επίσης μια σειρά από αξεσουάρ και εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνεται ακόμα και μια οθόνη για να προβάλλονται πληροφορίες αλλά και εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, Apple CarPlay και συνδεσιμότητα Bluetooth. Το συγκεκριμένο Land Cruiser προσφέρεται από την Icon για πώληση αλλά δεν είναι φθηνό, καθώς η τιμή που έχει οριστεί γι αυτό, φτάνει τις 237.000 δολάρια που είναι πραγματικά πολλά χρήματα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όσο καλά και αν είναι φτιαγμένο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: 
To Jeep Wagoneer αναγεννιέται από την Icon (VIDEO)
To βελτιωμένο Toyota Hilux AT35 δεν σταματά πουθενά