Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi 2021

Νέο Audi Q2: Με μοντέρνο εσωτερικό

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Audi Q2: Με μοντέρνο εσωτερικό

Audi 2021

Νέο Audi Q2: Με μοντέρνο εσωτερικό

Audi 2021

Το compact SUV της Audi προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης, ενσωματώνει μοντέρνα και ποιοτικά υλικά και διακρίνεται για την ευρυχωρία του.

Advertisement
Advertisement

Η Audi προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα του Q2, με αισθητικές επεμβάσεις που το φέρνουν πιο κοντά στα μεγάλα SUV της μάρκας ενώ το εξοπλίζει με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Ανάμεσα στα προσόντα του compact SUV και το εσωτερικό που χαρακτηρίζεται από ποιοτικά υλικά, είναι ευρύχωρο και εκπέμπει μια μοντέρνα αύρα.

Ειδικότερα,  η καμπίνα είναι ευρύχωρη και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 5 επιβάτες. Η επιβίβαση γίνεται εύκολα, με τον οδηγό να κάθεται σε μια υπερυψωμένη θέση που προσφέρει άψογη ορατότητα. Προαιρετικά διατίθεται και μια πανοραμική γυάλινη οροφή, μέσω της οποίας η καμπίνα περιλούζεται με φως.

Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, τα 405 λίτρα αφήνουν ικανοποιημένους τους επιβάτες, ενώ μπορούν να εκτοξευθούν στα 1.050 λτ. με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων (-50 λτ. στις εκδόσεις TDI quattro).

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

Τόσο τα στάνταρ, όσο και τα σπορ καθίσματα, είναι διαθέσιμα με υφασμάτινη ταπετσαρία, ενώ προσφέρονται και σε συνδυασμό δέρματος και δερματίνης. Η ταπετσαρία, εν γένει, φέρει μαύρο χρώμα, ενώ ανάλογα με την έκδοση, κοσμείται από όμορφες λεπτομέρειες και διακοσμητικές ραφές σε γκρι, μαύρο και καφέ χρώμα.

Advertisement

Αναφορικά με τα σπορ καθίσματα, αυτά διατίθεται ως στάνταρ στην έκδοση εσωτερικού “S Line”. Η ταπετσαρία, η οποία κοσμείται από τα λογότυπα “S” (στην πλάτη του καθίσματος) μπορεί, πλέον, είναι κατασκευασμένη από τον συνδυασμό δέρματος και Dinamica – ένα πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό μικρο-ινών, το οποίο αντικαθιστά το Alcantara.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

Παράλληλα, συναντώνται νέοι αεραγωγοί και μοχλός ταχυτήτων, ενώ υπάρχει και το προαιρετικό πακέτο ambient φωτισμού. Ειδικότερα, μια φωτιζόμενη διακοσμητική λωρίδα στον πίνακα οργάνων και κάποιες αντίστοιχες στα γόνατα στην κεντρική κονσόλα φωτίζουν με κομψό τρόπο την καμπίνα και απογειώνουν τη διάθεση των επιβατών. Όσοι ενδιαφέρονται για το πακέτο ambient φωτισμού μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 10 χρώματα.

Προαιρετικά, τέλος, συναντάται κάθισμα συνοδηγού με ρυθμιζόμενο ύψος, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και βοηθητική θέρμανση, ηλεκτρική θύρα αποσκευών, καθώς και ένας κοτσαδόρος.

Advertisement

Μεγάλη δυνατότητα επιλογών και για τον πίνακα οργάνων, είτε με αναλογικά όργανα είτε με Audi virtual cockpit με διαγώνιο έως 12,3 ίντσες και MMI navigation plus με οθόνη 8,3 ιντσών. Λειτουργία μέσω περιστροφικού κουμπιού στην κεντρική κονσόλα (MMI touch) ή μέσω φωνητικού ελέγχου. Διαθέσιμο το Audi phone box με και χωρίς λειτουργία φόρτισης καθώς και το Bang & Olufsen Premium Sound System, με 14 μεγάφωνα και ισχύ 705 watt, μοναδικό στα compact SUV.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Ο σχεδιαστής του Audi e-tron GT αποκαλύπτει τα μυστικά του

Ο ηλεκτρονικός ήχος του Audi e-tron GT

Audi e-tron GT: Επιβεβαίωση για την έκδοση RS