Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla S: Το αυτοκίνητο του ντράμερ (video)

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla S: Το αυτοκίνητο του ντράμερ (video)

ΝΕΑ

Tesla S: Το αυτοκίνητο του ντράμερ (video)

ΝΕΑ

Ίσως ο τίτλος να σας έχει μπερδέψει λίγο, εύλογα, αφού ένα αθόρυβο ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν συμβαδίζει με το πιο θορυβώδες μουσικό όργανο. Στο video όμως, υπάρχουν όλες οι απαντήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συμπρωταγωνιστής είναι ο ντράμερ Mike Johnston και… πρωταγωνιστής, το Tesla S Model που απέκτησε πρόσφατα. Έρωτας με τη πρώτη… γκαζιά που λένε αν και ο αμερικανός αναλύσει όλα τα ξεχωριστά ατού του συγκεκριμένου μοντέλου που δεν συναντάς αλλού.

Τη δυνατότητα να ρυθμίζει την αναλογία ήχου από τα ηχεία του αυτοκινήτου και όχι μόνο, ώστε το επαγγελματικά ρυθμισμένο “μουσικό” του αυτί να απολαμβάνει καλύτερα κάθε νότα. Το πρωτοποριακό app της Tesla που μπορείς μέσω του smart phone σου να ενεργοποιείς το air condition ώστε το αυτοκίνητο να είναι δροσερό όταν θα μπεις σε αυτό (ή αντίστοιχα το χειμώνα ζεστό), τα κινούμενα χερούλια των θυρών που “κρύβονται” αφού μπεις ή βγεις από το όχημα και άλλες έξυπνες λύσεις.

Advertisement
Advertisement

Και φυσικά, τη τεράστια δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου στο  πεντάθυρο Tesla Model S, που για έναν ντράμερ που κουβαλάει πληθώρα εξοπλισμού, είναι σωτήρια. Περισσότερα, πατώντας play.

Μιλώντας για το premium ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla που δεν υστερεί επιδόσεων και έχει αυτονομία που αγγίζει ακόμα και τα 500km (!), πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως έχει ήδη “πατήσει” Ευρώπη από το καλοκαίρι.

Εφαλτήριο της… απόβασης στη Γηραιά Ήπειρο ήταν φυσικά η Νορβηγία, χώρα με πολλά κίνητρα για να αγοράσει κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όπως για παράδειγμα, τους δημόσιους σταθμούς δωρεάν φόρτισης!

Advertisement

Το Tesla S Model εφοδιάζεται με τεράστια οθόνη αφής 17 ιντσών στη κεντρική κονσόλα και επειδή όπως σας είπαμε, δεν στερείτε επιδόσεων, μπορείτε να το δείτε και στην πίστα πατώντας εδώ.