Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Nissan e-NV200 Winter Camper: Ιδανικό για χειμερινές εξορμήσεις

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan e-NV200 Winter Camper: Ιδανικό για χειμερινές εξορμήσεις

Fleet Cars

Nissan e-NV200 Winter Camper: Ιδανικό για χειμερινές εξορμήσεις

Fleet Cars

Το μοντέλο έχει λάβει την απαραίτητη φροντίδα ώστε να περιηγείται απρόσκοπτα σε χιονισμένα τοπία, ενώ ενσωματώνει όλα τα comfort που εγγυώνται ιδανική φιλοξενία.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση ενός πρωτότυπου αμιγώς ηλεκτρικού campervan, το οποίο απευθύνεται στους ενθουσιώδεις εξερευνητές χειμερινών προορισμών προχώρησε η Nissan.

Ο λόγος για το e-NV200 Winter Camper, ένα βαν εξοπλισμένο με όλα τα lifestyle χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του χειμώνα.

Βασίζεται στο σασί του αμιγώς ηλεκτρικού e-NV200 Evalia, με τη μονάδα ισχύος να παρέχει βελτιστοποιημένη ισχύ και αυτονομία, με άμεση ροπή και επιτάχυνση. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην κατανάλωση καυσίμου, η οποία μένει… χαμηλά χάρη στις λειτουργείες Β-mode και Eco-mode. Οι τελευταίες προσφέρουν βελτιωμένο αναγεννητικό φρενάρισμα και πιο αποδοτική κατανάλωση ισχύος, αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικότερα, αξιοποιεί το ειδικά τροποποιημένο πακέτο εξοπλισμού Nissan Camper Technology Luxury Kit, το οποίο προσφέρει αυτάρκεια στις εξορμήσεις. Στην οροφή είναι ενσωματωμένοι ηλιακοί συλλέκτες που μπορούν να επαναφορτίσουν το ενσωματωμένο τροφοδοτικό των 220 volt.

Οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν μια άνετη φιλοξενία χάρη στην ενσωματωμένη κουζίνα, το ψυγείο, τα πτυσσόμενα κρεβάτια και τα θερμομονωτικά  κρύσταλλα.

Advertisement

Για την περιήγησή του σε δύσβατα εδάφη, το e-NV200 Winter Camper έχει υποβληθεί σε μια σειρά μετατροπών, συμπεριλαμβανομένων των premium off-road ελαστικών και της αυξημένης απόστασής του από το έδαφος. Όσον αφορά τον φωτισμό του εδάφους, γι’ αυτό φροντίζει οι διπλοί προβολείς, τοποθετημένοι στην ενισχυμένη ατσάλινη μπάρα στο μπροστινό μέρος.

Advertisement

Περαιτέρω συμμάχους συνιστούν τα γνήσια αξεσουάρ της Nissan, όπως οι εμπρός και πίσω λασπωτήρες του van, τα προστατευτικά μαρσπιέ εισόδου στις πόρτες, οι πλευρικές μπάρες και τα ταπέτα από καουτσούκ.

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα, το e-NV200 με την μπαταρία των 40 kWh ξεκινά από τις 31.076 ευρώ – συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Η 7θέσια, επιβατική έκδοση τέλος (e-Evalia) – χάρη στη σχετική επιδότηση, έχει τιμή 31.682 ευρώ.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης

Nissan με 5 χρόνια δωρεάν service, εγγύηση και οδική βοήθεια

Προς πώληση ένα Nissan Juke-R με κινητήρα GT-R

Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 Vs Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS