Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Renault Kiger;

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο Renault Kiger;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Renault Kiger;

ΝΕΑ

Με το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου να είναι προγραμματισμένο για τις 28 Ιανουαρίου, η Renault δίνει μια εικόνα-teaser του νέου της μοντέλου που θα βασίζεται σε ένα εντυπωσιακό concept car που είχαμε δει τον περασμένο Νοέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου που θα αφορά στην αγορά της Ινδίας, θα μας δείξει ένα αυτοκίνητο που θα είναι κατά 80% ίδιο με το πρωτότυπο.

Αυτό ισχυρίζεται η Renault που ετοιμάζεται στις 28 Ιανουαρίου να δείξει το νέο Kiger, το οποίο θα κάνει εμπορικό ντεμπούτο στην Ινδία και αν όλα πάνε όπως είναι σχεδιασμένα από τη Renault, δεν αποκλείεται να το δούμε και σε αγορές της Ευρώπης. Η μια και μόνη εικόναteaser που έχουμε στη διάθεσή μας, δείχνει σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον ένα αυτοκίνητο που όντως μοιάζει πάρα πολύ στο πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει η Renault τον περασμένο Νοέμβριο. Με διάταξη δύο επιπέδων στα φωτιστικά εμπρός, με λεπτά φώτα ημέρας LED που τοποθετούνται πάνω από τους κύριους προβολείς που «ανοίγουν» σε τρία στοιχεία. Σε αντίθεση με το πρωτότυπο, οι συμβατικές ράγες οροφής που φαίνονται στην εικόνα-teaser, κάνουν μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με την περίεργη δομή στην οροφή του concept.

Advertisement
Advertisement

Το compact SUV με μήκος μικρότερο των 4 μέτρων, θα βασιστεί στην πλατφόρμα της Renault, CMF-A+, η οποία χρησιμοποιείται επίσης από το Nissan Magnite. Σύμφωνα με την Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, το Kiger θα «τροφοδοτείται από έναν ολοκαίνουργιο turbo κινητήρα», ο οποίος πιθανότατα είναι ο HRA0 του ενός λίτρου με απόδοση 100 ίππους και 160 Nm ροπής. Το Magnite που χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα, προσφέρεται επίσης με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα (B4D) με απόδοση 72 ίππων και 96 Nm ροπής. Ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και στις δύο περιπτώσεις του μοντέλου της Nissan, με πιθανότητα διάθεσης και αυτόματου CVT κιβωτίου. Τα παραπάνω, αναμένεται να ισχύουν και για την περίπτωση του Renault Kiger.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Επίσημο: Το Renault 5 επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Alpine: Ηλεκτρικό μοντέλο θα διαδεχτεί την Α110

Advertisement

Nέο Renault Kiger: Μικρό αλλά εντυπωσιακό (VIDEO)

 

 

Advertisement