Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Raikkonen δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Giovinazzi

Ελλάδα 20:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Raikkonen δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Giovinazzi

FORMULA 1

Ο Raikkonen δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Giovinazzi

FORMULA 1

Ο Antonio Giovinazzi κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Alfa Romeo Racing.

Advertisement
Advertisement

Έτσι ο Ιταλός θα βρίσκεται στο grid και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021, εξέλιξη που πήρε πολύ βάρος από τους ώμους του. Πράγμα που φαίνεται και από τις πρόσφατες εμφανίσεις του αφού αμέσως μετά την είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του, βαθμολογήθηκε στο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνα ενώ εγκατέλειψε από πρόβλημα στο κιβώτιο ενώ είχε για πρώτη φορά φέτος προκριθεί στο Q3!

«Προφανώς η ανανέωση του συμβολαίου μου με κάνει να λειτουργώ με λιγότερη πίεση. Όταν στεγνώνει το μελάνι στο χαρτί, παίρνεις μία βαθιά ανάσα. Όμως αυτό δεν με κάνει διαφορετικό ή καλύτερο οδηγό», είπε ο 26χρονος με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο grandprix.com.

giovinazzi-spa20-pirelli-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια ο Ιταλός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον έτερο οδηγό της ομάδας, τον πολύπειρο Kimi Raikkonen.

«Ο Kimi παραμένει ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο grid. Και για να τον κερδίσεις, πρέπει να κάνεις τα πάντα σωστά. Δεν είναι μόνο απίστευτα γρήγορος, έχει και τεράστια εμπειρία. Ο Kimi αποτελεί το τέλειο σημείο αναφοράς για μένα, διότι ξέρω πόσο καλά πρέπει να αποδώσω για να τον αφήσω πίσω μου. Αν μπορώ να το πετύχω αυτό, δεν είναι μόνο κάτι που μου φέρνει προσωπική ευχαρίστηση, είναι και καλό για την καριέρα μου. Θεωρώ πως βρίσκομαι ακόμα σε καμπύλη εκμάθησης, αγώνα με τον αγώνα», σχολίασε ο Giovinazzi.

Μετά από 14 Grand Prix στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, Giovinazzi και Raikkonen έχουν από τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Advertisement

AlfaRomeo-C39-A1000X600

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για το… μπακλαβά Grand Prix (vid)

Advertisement

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Hamilton στο NewsAuto

Instagram F1 Live: Η συζήτηση για το Grand Prix Τουρκίας