Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Βugatti Baby II με τις «ευλογίες» του Bugatti Owners Club

Ελλάδα 6:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Βugatti Baby II με τις «ευλογίες» του Bugatti Owners Club

ΝΕΑ

Η Βugatti Baby II με τις «ευλογίες» του Bugatti Owners Club

ΝΕΑ

Η παλαιότερη λέσχη αυτοκινήτων Bugatti στον κόσμο υπογράφει μια επίσημη συνεργασία με την εταιρεία Little Car Company, η οποία το 2019 παρουσίασε τη Bugatti Baby II.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία προσφέρει αποκλειστικές ευκαιρίες για τα αντίστοιχα μέλη τόσο του Bugatti Owners Club όσο και της The Little Car Company.

Το Bugatti Owners Club και η εταιρεία «The Little Car Company» ανακοίνωσαν μια επίσημη συνεργασία, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη κυκλοφορία της περιορισμένης έκδοσης της Βugatti Baby II. Η «σφραγίδα» έγκρισης από το παλαιότερο Bugatti Owners Club στον κόσμο δίνει στο Bugatti Baby II ένα πιστοποιητικό που χρειαζόταν, ενώ έτσι σηματοδοτείται και η έναρξη μιας σχέσης μεταξύ της The Little Car Company και του Bugatti Owners Club. Το συγκεκριμένο club ιδρύθηκε το 1929 και έχει πάνω από 2.000 μέλη, με έδρα το Prescott στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι το παλαιότερο κλαμπ για τη μάρκα στον κόσμο. Η συνεργασία θα επιτρέψει σε μέλη της εταιρείας Little Car Company και του Bugatti Owners Club να βρεθούν και να μοιραστούν το κοινό τους πάθος για εξαιρετικό σχεδιασμό και μηχανολογική ανωτερότητα. Επιπλέον, η συνεργασία προσφέρει πολλές ευκαιρίες για συμμετοχή σε πληθώρα εκδηλώσεων του Bugatti Owners Club στη βάση του club στο Prescott, που βρίσκεται στο Gloucestershire του Ηνωμένου Βασιλείου.

Advertisement
Advertisement

Το Bugatti Baby II της Little Car Company είναι μια αυθεντική σύγχρονη απόδοση του πρωτότυπου Bugatti Baby του 1926 και δεν είναι μόνο σημαντικό για τη διατήρηση της ιστορίας της μάρκας Bugatti αλλά και για να εμπνεύσει μια νέα γενιά φίλων της Bugatti. Η Gemma Price, επικεφαλής του Bugatti Owners Club, δήλωσε: «Ως το παλαιότερο Bugatti Car Club στον κόσμο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Little Car Company, με επίκεντρο το Bugatti Baby II. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά και να αναπτύξουμε μια ισχυρή συνεργασία με επίκεντρο την υπεροχή του σχεδιασμού και της μηχανολογικής ικανότητας του Ettore Bugatti που έχει αποδειχθεί ότι είναι ακόμα ορατή, όντας ταυτόχρονα εξόχως διαχρονική. Αυτό έχει αναθερμανθεί με την παρουσίαση του Bugatti Baby II και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε αυτήν την κοινή αγάπη με την ανάπτυξη της ένωσης των δύο οργανισμών μας».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Στην παραγωγή η Bugatti Baby II

H mini DB5 που κοστίζει όσο μια κανονική Mercedes C-Class

Advertisement

Τα μυστικά της Bugatti Bolide των 1.850 ίππων (VIDEO)