Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για νέα Rolls Royce

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για νέα Rolls Royce

ΝΕΑ

Teaser για νέα Rolls Royce

ΝΕΑ

Μια εικόνα που αφήνει πολλά ερωτηματικά, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πρόσφατα και μάλλον αφορά στο νέο –πανάκριβο αλλά και μοναδικό- μοντέλο της Rolls Royce.

Advertisement
Advertisement

Η φωτογραφία του αυτοκινήτου είναι από πίσω και κάπως ψηλά, με το φωτισμό να δίνει μια καλύτερη εικόνα της δεξιάς πλευράς αλλά και του πίσω μέρους «κρύβοντας» με το φωτισμό τα φωτιστικά σώματα αλλά δίνοντάς μας μια ιδέα για τη διαμόρφωση του πίσω μέρους γενικότερα. Ένα σημείο που μπορούμε να σταθούμε είναι στην απουσία των εξωτερικών καθρεπτών με την παραδοσιακή μορφή που τους ξέρουμε, οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί από μικρές κάμερες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Από τη γωνία της λήψης επίσης, προκύπτει πως το μοντέλο θα είναι δίθυρο, χωρίς να μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στο στυλ ανοίγματος- αν π.χ. ανοίγουν ανάποδα ή προς τα πάνω. Με δεδομένο πως η εικόνα αυτή είναι επίσημη από τη Rolls, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πως αφορά στο μοναδικό κομμάτι που έχει φτιάξει κατά παραγγελία η εταιρεία για ένα συγκεκριμένο πελάτη ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί να καταβάλει ποσό μεγαλύτερο των 12,8 εκατομμυρίων δολαρίων, από αυτό που είχε δώσει σε αντίστοιχη περίπτωση κάποιος το 2017 στο Concourso d’Eleganza Villa d’Este εκείνης της χρονιάς.