Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου Fiat Strada

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη του νέου Fiat Strada

ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου Fiat Strada

ΝΕΑ

Η Fiat έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Strada που θα κάνει ντεμπούτο στη Βραζιλία μέσα στο τρέχον έτος, σε δύο εκδόσεις αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες εικόνες για το νέο Strada δείχνουν ένα αυτοκίνητο με αναθεωρημένη αρκετά τη σχεδίασή του. Πλέον, η εικόνα πάει πιο πολύ σε pick up έτσι όπως τα έχουμε συνηθίσει με την υπερυψωμένη ανάρτηση και την άνετη μετακίνηση 5 επιβατών. Στο νέο Strada, που το βλέπουμε για πρώτη φορά και σε έκδοση με 4 πόρτες, το συγκριτικό πλεονέκτημα που προβάλλει η Fiat είναι πως πρόκειται για ένα μοντέλο με μικρότερες διαστάσεις από τα συνήθη διπλοκάμπινα αλλά με εξαιρετικές επιδόσεις σε ότι έχει να κάνει με τη φόρτωση και τη μεταφορά, τόσο στην καμπίνα, όσο και στην καρότσα.

Advertisement
Advertisement

Ο εκσυγχρονισμός της εικόνας του αυτοκινήτου έχει έλθει με τη χρήση των LED φωτιστικών σωμάτων και με το νέας σχεδίασης προφυλακτήρα που έχει μεγαλύτερο αεραγωγό και φιλοξενεί στο κέντρο του ένα ανάλογου μεγέθους έμβλημα της Fiat. Από τα λίγα προς το παρόν στοιχεία που έχει ανακοινώσει η Fiat, προκύπτει πως το Strada έχει 24 μοίρες γωνία προσέγγισης και 20,8 εκατοστά απόσταση από το έδαφος. Στην έκδοση με την «απλή καμπίνα», έχει εύλογα μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης που φτάνει τα 1.354 λίτρα, την ώρα που το διπλοκάμπινο Strada διαθέτει για φόρτωση χώρο 844 λίτρων.

Σημαντική είναι και η αναβάθμιση στο εσωτερικό του Strada, με εκσυγχρονισμένο σύστημα συνδεσιμότητας και μεγάλη οθόνη ελέγχου, που υποστηρίζει Android Auto και Apple Car Play. Οι κινητήρες με τους οποίους θα διατεθεί το νέο Strada στη Βραζιλιάνικη αγορά, είναι δύο. Αυτός με τη μικρότερη απόδοση, είναι 1,4 λίτρων με 88 ίππους και η πιο δυνατή επιλογή θα είναι ένα σύνολο 1,3 λίτρων με απόδοση 110 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων και στις δύο περιπτώσεις, θα είναι 5άρι χειροκίνητο.

Advertisement