Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Hyundai i30 N Line στην Γενεύη

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Hyundai i30 N Line στην Γενεύη

ΝΕΑ

Νέο Hyundai i30 N Line στην Γενεύη

ΝΕΑ

Η Hyundai παρουσίασε το teaser του ανανεωμένου Hyundai i30 N Line, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Γενεύη τον επόμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

 

Η Hyundai ανανεώνει την ευρωπαϊκή σειρά των μοντέλων της ξεκινώντας από τα μικρότερα μοντέλα προς στην κορυφή. Έτσι μετά την εισαγωγή του ολοκαίνουργιου i10 και την διαρροή για την επόμενη γενιάς i20, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο ανανεωμένο  i30. Το μικρομεσαίο Hyundai θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2020 όπου θα μοιράζεται την δημοσιότητα μαζί με την πρώτη έκδοση N Line του i30 wagon.

Hyundai: Στόχος τα 80.000 ηλεκτρικά μέσα στο 2020

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για τη σειρά N, τα teasers απεικονίζουν την έκδοση hatchback με τις Sport προδιαγραφές με έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα που φιλοξενεί πολύ μεγαλύτερους αεραγωγούς. Τα LED φώτα ημέρας δεν είναι πλέον τοποθετημένα στον προφυλακτήρα, καθώς έχουν ενσωματωθεί τώρα στους προβολείς, οι οποίοι είναι σημαντικά μεγαλύτεροι από του προηγούμενου μοντέλου. Η Hyundai έχει επίσης τροποποιήσει τη «μάσκα» εφαρμόζοντας διαφορετικό μοτίβο σχεδίασης για να τονίσει τον sportive χαρακτήρα του i30.

Πρώτα επίσημα σκίτσα για το επερχόμενο Hyundai i20

Οι εικόνες του πίσω μέρους δεν έχουν δημοσιευθεί, αλλά από πληροφορίες που έδωσε η Hyundai,  γνωρίζουμε ότι υπάρχουν επανασχεδιασμένα πίσω φώτα και προφυλακτήρας. Το σχήμα μοιάζει στρογγυλεμένο κάτι που κάνει την εμφάνιση διαφορετική ενώ έχουν γίνει αλλαγές και στα σχέδια των τροχών αλουμινίου που ποικίλουν σε μέγεθος από 16 έως 18 ίντσες. Στο εσωτερικό του i30 facelift, θα είναι διαθέσιμο με ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων ελέγχου συνοδευόμενο από μια οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας.

Hyundai Sonata Hybrid με φωτοβολταϊκά πάνελ οροφής

Όσο αφορά τα μηχανικά μέρη, το i30 N, θα εφοδιάζεται με το πολυαναμενόμενο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Η Hyundai σκέφτεται να εφοδιάσει τα αυτοκίνητα της N-Line με ένα σύστημα τετρακίνησης για να αντιμετωπίσει του νέο VW Golf R, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Advertisement