Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι σκληρές δοκιμές του Nissan Navara (video)

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι σκληρές δοκιμές του Nissan Navara (video)

ΝΕΑ

Οι σκληρές δοκιμές του Nissan Navara (video)

ΝΕΑ

Το νέο Nissan Navara είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων ετών.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο ιαπωνικό pick-up φέρει αναβαθμισμένη ανάρτηση που προσφέρει ακόμα καλύτερη κύλιση, βελτιώνοντας περαιτέρω τον χειρισμό του οχήματος και την άνεση των επιβατών. Επίσης, η αναθεωρημένη ανάρτηση σημαίνει ότι το Νavara μπορεί πλέον να μεταφέρει και βαρύτερα ωφέλιμα φορτία.

Ο αποδοτικότερος κινητήρας έχει οικονομία καυσίμου έως 6,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (συνδυασμένος κύκλος NEDC) ενώ ο κινητήρας twin-turbo του μοντέλου διατίθεται με δύο επιλογές ισχύος, που προσφέρουν 163PS και 190PS αντίστοιχα. Μάλιστα στην πρώτη επιλογή, ο κινητήρας διαθέτει επιπλέον 22Nm ροπής, φτάνοντας στα 425Nm, χάρη στην αλλαγή από μονό σε διπλό turbo.

Πως όμως από τη θεωρία περνάμε στην πράξη; Όπως κάθε μοντέλο, έτσι και το Navara έχει περάσει από εξαντλητικό πρόγραμμα δοκιμών προτού κυκλοφορήσει στους δρόμους. Και το video που σας παραθέτουμε, ρίχνει φως σε αυτό το γεμάτο δουλειά κομμάτι.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, εστιάζει στις δοκιμές που γίνονται εντός εργοστασίου και συγκεκριμένα στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan Ευρώπης. Εκεί όπου το επιτυχημένο μοντέλο υπόκειται σε μία σειρά σκληρών δοκιμών όπου εντός 4-5 εβδομάδων, προσομοιώνεται η φθορά που θα υποστεί σε βάθος ακόμα και 15 χρόνων!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Nissan Navara
Το επόμενο Nismo θα είναι το Navara;
Ένα Nissan Navara για τον Πάπα