Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για το ηλεκτρικό Seat el-Born παραγωγής

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για το ηλεκτρικό Seat el-Born παραγωγής

ΝΕΑ

Διαρροή για το ηλεκτρικό Seat el-Born παραγωγής

ΝΕΑ

Ένα επίσημο videο της Seat φαίνεται πως μας δείχνει κατά λάθος την τελική μορφή που θα έχει το ηλεκτρικό el-Born που θα βγει στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό μοντέλο el-Born παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην έκθεση της Γενεύης πριν λίγους μήνες όμως ένα διαφημιστικό video που πόσταρε πρόσφατα η Seat Σουηδίας φαίνεται πως μας αποκαλύπτει την μορφή που θα έχει τελικά το μοντέλο παραγωγής.

Μεταξύ άλλων βλέπουμε πως τα φουτουριστικά φώτα του πρωτότυπου έχουν αντικατασταθεί από πιο συμβατικές φωτιστικές μονάδες με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED. Η γρίλια της μάσκας παραμένει πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε δει στο πρωτότυπο όμως οι αεραγωγοί του μοντέλου παραγωγής φαίνονται μεγαλύτεροι σε σχέση με το πρωτότυπο. Ιδιαίτερα θετικό πάντως είναι το γεγονός πως σε γενικές γραμμές έχει διατηρηθεί η σιλουέτα και η φιλοσοφία του αρκετά στυλάτου πρωτότυπου αν και παρατηρούμε αλλαγές στις ζάντες και στις πλαϊνές ποδιές.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως το el-Born είναι το δίδυμο μοντέλο του VW ID.3 και βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα MEB του γερμανικού ομίλου η οποία έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα. Κατά την παρουσίαση του πρωτότυπου η Seat ανέφερε πως το αυτοκίνητο θα έχει μπαταρία 62 kWh και ισχύ που θα φθάνει έως τους 204 ίππους χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα ενώ η αυτονομία θα αγγίζει τα 420 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν το el-Born θα έχει εκδόσεις με διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας όπως το ID.3. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του μέσα στο 2020.