Live Κίνηση
Περισσότερα
VW SUV

VW T-Cross με κινητήρες έως 150 άλογα

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Cross με κινητήρες έως 150 άλογα

VW SUV

VW T-Cross με κινητήρες έως 150 άλογα

VW SUV

Με το ολοκαίνουριο T-Cross που σύντομα θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας, η Volkswagen επεκτείνει τη σειρά των Οχημάτων Ελεύθερου Χρόνου (Sport Utility Vehicles).

Advertisement
Advertisement

Μία επέκταση προς το… «κάτω άκρο», με ένα ακόμη πιο κόμπακτ μοντέλο που παρότι είναι μικρότερο από τα «αδέρφια» του T-Roc, Tiguan και Touareg, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά.

Είναι ένα καλαίσθητο crossover, γεμάτο τεχνολογία, που μάλιστα προσφέρεται με σύγχρονους, οικονομικούς και παράλληλα αποδοτικούς κινητήρες.

Το T-Cross λοιπόν, που θα προσφέρεται με κίνηση μόνο στον εμπρός άξονα, διατίθεται με τέσσερις επιλογές σε υπέρ-τροφοδοτούμενους κινητήρες. Εξ αυτών, οι τρεις είναι βενζίνης και ο ένας diesel.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας εφοδιάζεται με 3κύλινδρο TSI κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 1.0 lt, που αποδίδει είτε 95 είτε 115 άλογα. Η τρίτη και πιο ισχυρή επιλογή, είναι αυτή του τετρακύλινδρου κινητήρα 1.5 lt που προσφέρει 150 PS.

Όσο για τη μοναδική επιλογή diesel, αφορά στον 4κύλινδρο 1600άρη TDI που προσφέρει 95 άλογα. Όλα τα παραπάνω κινητήρια σύνολα, εναρμονίζονται με τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6.