Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πρώτη teaser φωτογραφία της Porsche Cayenne Coupe

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πρώτη teaser φωτογραφία της Porsche Cayenne Coupe

ΝΕΑ

H πρώτη teaser φωτογραφία της Porsche Cayenne Coupe

ΝΕΑ

Λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Porsche Cayenne Coupe, ήδη διέρρευσε μέσω Instagram η πρώτη teaser φωτογραφία του γερμανικού SUV.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως διακρίνουμε από το σκίτσο, το μοντέλο που θα βρεθεί απέναντι από την BMW X6 διαθέτει μία σαφώς πιο καλαίσθητη οροφή από την κλασσική Cayenne. Επίσης, το πίσω μέρος ακολουθεί τα πρότυπα της Panamera και της νέας 911, όπως την έντονα κεκλιμένη πίσω πόρτα, την αντίστοιχη αεροτομή και την λωρίδα LED που ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα. Αντίστοιχα παρόμοιο με την βασική Cayenne θα είναι και το εμπρός μέρος, με το χαρακτηριστικό ρύγχος και το σχήμα των προβολέων, ενώ λόγω της ιδιαίτερης οροφής ο χώρος για τους πίσω επιβάτες πιθανότατα να είναι περιορισμένος, όπως και το πορτ μπαγκάζ.

Advertisement
Advertisement

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, τα πρωτότυπα μοντέλα δοκιμών της Porsche Cayenne Coupe ήδη έχουν ξεκινήσει τα τεστ σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, ενώ ένα από αυτά διέθετε μάλλον κινητήρα υβριδικής τεχνολογίας ή ηλεκτροκινητήρα, που μας δείχνει τον προσανατολισμό που θα έχει η συγκεκριμένη έκδοση Ε-Hybrid. Βέβαια δεν θα λείπουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης V8 4.0 twin turbo και V6 2.9 twin turbo με 550 και 440 ίππους αντίστοιχα, που διαθέτει ήδη η τελευταίας γενιάς Cayenne.