Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To supercar της Hyundai θα είναι τετρακίνητο και υβριδικό

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To supercar της Hyundai θα είναι τετρακίνητο και υβριδικό

ΝΕΑ

To supercar της Hyundai θα είναι τετρακίνητο και υβριδικό

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από κύκλους της Hyundai το supercar που προετοιμάζει το τμήμα Ν θα είναι τετρακίνητο και υβριδικό.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο που θα αντιπροσωπεύει την δυναμική και της φιλοσοφία του τμήματος υψηλών επιδόσεων N Performance της Hyundai βρίσκεται σε φάση εξέλιξης και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής με το πρωτότυπο κεντρομήχανο Veloster αφήνουν προσδοκίες για κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρίας, GyooHeon Choi η ολοκλήρωση του αυτοκινήτου είναι ακόμα μακριά αλλά είναι δεδομένο πως το ταχύτερο αυτοκίνητο που θα έχει κατασκευάσει ποτέ η Hyundai θα βρίσκεται στην παραγωγή πριν το 2022.

Προς το παρόν η εταιρία εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν σε ότι αφορά την μονάδα ισχύος και την μετάδοση. Αυτή τη στιγμή η πιο πιθανή επιλογή είναι η υιοθέτηση ενός υβριδικού συστήματος το οποίο μάλιστα θα υποστηρίζει και την μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς χωρίς όμως τη εμπλοκή μιας συμβατικής τετρακίνησης η οποία θεωρείται παρωχημένη για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Σε αυτό το πλαίσιο οι περισσότερες πιθανότητες γέρνουν προς την μεριά ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης ο οποίος θα κινεί τους εμπρός τροχούς και ενός ηλεκτροκινητήρα που θα τροφοδοτεί τους πίσω τροχούς με την συνολική ισχύ να αγγίζει περίπου τους 500 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της Hyundai είναι το super sport μοντέλο της να ξεχωρίζει με τις επιδόσεις και τις ικανότητές του αλλά ταυτόχρονα να είναι αναλογικά προσιτό με την τιμή να κυμαίνεται στο επίπεδο των 100.000 ευρώ.