Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για τα 60 χρόνια του Toyota Land Cruiser

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή έκδοση για τα 60 χρόνια του Toyota Land Cruiser

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για τα 60 χρόνια του Toyota Land Cruiser

ΝΕΑ

Με την έκδοση Heritage Edition θα γιορτάσει η Toyota την επέτειο των 60 χρόνων του εμβληματικού Land Cruiser που έχει δημιουργήσει ιστορία ως ένα από τα πιο ικανά, ολοκληρωμένα και πολυτελή εκτός δρόμου οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Για πολλούς το Land Cruiser έχει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία αν συνυπολογίσουμε και αυτή του Toyota BJ που παρουσιάστηκε το 1951 και θεωρείται ο πρόγονος του κορυφαίου τζιπ της Toyota. Ωστόσο η εταιρία γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια παρουσίας του μοντέλου ως Land Cruiser και γι’αυτό το λόγο θα παρουσιάσει μια νέα επετειακή έκδοση με την ονομασία Heritage Edition.

Φυσικά η Heritage Edition θα έχει αποκλειστικά αισθητικά στοιχεία μεταξύ των οποίων οι σκουρόχρωμες ζάντες 18’’ της BBS, η μαύρη απόχρωση της γρίλιας της μάσκας και διαφόρων διακοσμητικών λεπτομερειών όπως και των καλυμμάτων των καθρεπτών. Επιπλέον τα λογότυπα έχουν μια ρετρό γραμματοσειρά ενώ έχουν αφαιρεθεί τα πλαϊνά σκαλοπάτια ώστε να ωφεληθούν οι εκτός δρόμου δυνατότητες που αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του Land Cruiser.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό οι επενδύσεις αποτελούνται από μαύρο δέρμα με λεπτομέρειες και ραφές σε σκούρα μπρούτζινη απόχρωση ενώ έχουν τοποθετηθεί ειδικά πατάκια και προστατευτικό στο χώρο αποσκευών με προδιαγραφές για αντοχή στη σκληρή χρήση. Η έκδοση Heritage θα προσφέρεται μόνο με πεντάθυρο αμάξωμα και μόνο σε δύο αποχρώσεις, Midnight Black και Blizzard Pearl ενώ η παραγωγή θα περιοριστεί στις 1.200 μονάδες με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι.