Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ρεκόρ επισκεπτών στην «Αυτοκίνηση 2016»

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ επισκεπτών στην «Αυτοκίνηση 2016»

ΑΓΟΡΑ

Ρεκόρ επισκεπτών στην «Αυτοκίνηση 2016»

ΑΓΟΡΑ

Όπως αποδείχθηκε, οι οικονομική κρίση και το γεγονός πως το αυτοκίνητο γενικότερα δέχεται σημαντικά πλήγματα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δεν πτοούν τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Πώς να υποστηρίξει κανείς το αντίθετο αφού φέτος περισσότεροι από 77.000 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της Έκθεση Αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016”! Αριθμός που προκάλεσε αίσθηση και στις εταιρείες που συμμετείχαν στη φετινή έκθεση, όπως άλλωστε και η ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νέα μοντέλα, πραγματοποιώντας μάλιστα υψηλό αριθμό παραγγελιών!

Οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων μίλησαν με τους υποψήφιους αγοραστές δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν άμεση σύγκριση των μοντέλων που εξυπηρετούν και πληρούν τις ανάγκες τους. Επίσης, ήταν μια καλή ευκαιρία, για να ενημερωθεί πλήρως το αγοραστικό κοινό για τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά τον τρόπο υπολογισμού των τελικών τιμών πώλησης.

Advertisement
Advertisement

Οι πωλητές εξήγησαν αναλυτικά ότι πλέον τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα των αυτοκινήτων, δεν παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αγοράστηκε μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού με κινητήρες αναβαθμισμένου τεχνολογικού υπόβαθρου.

autokinisi16-d640

Η φετινή έκθεση λοιπόν κρίνεται άκρως επιτυχημένη και διοργανωτές, κοινό, συμμετέχοντες αλλά και εμείς στο NewsAuto που δώσαμε «το παρών» στην  “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016”, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το 2017.