Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο συχνά κλαίμε ή κάνουμε σεξ στο αυτοκίνητο;

Ελλάδα 23:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο συχνά κλαίμε ή κάνουμε σεξ στο αυτοκίνητο;

ΝΕΑ

Πόσο συχνά κλαίμε ή κάνουμε σεξ στο αυτοκίνητο;

ΝΕΑ

Με αφορμή την έκθεση Παρισιού, η Citroen πραγματοποίησε μία ενδιαφέρουσα έρευνα με τίτλο «Οι ζωές μας μέσα στα αυτοκίνητα». Έρευνα με αντικείμενο τη σχέση των Ευρωπαίων με το αυτοκίνητό τους. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από πληροφορίες για τη ζωή των οδηγών στα αυτοκίνητά τους, που εντυπωσιάζουν. Το εγχείρημα αυτό ήταν εμπνευσμένο από μία νέα τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια που θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου και ονομάζεται “CITROËN ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ”.

Αυτοκίνητα! Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την απόδοση των κινητήρων τους, την ομορφιά του στυλ τους και τις ολοένα και πιο εξελιγμένες τεχνολογικές καινοτομίες τους. Αλλά έχει πραγματικά διερευνηθεί τι συμβαίνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο; Τι κάνουν οι άνθρωποι στα αυτοκίνητά τους; Πώς αισθάνονται και πώς ζουν σε αυτά; Πόσο χρόνο ξοδεύουν σε αυτά; Πόσες φορές κάνουν έρωτα σε αυτά;

Η έρευνα ονομάζεται “Οι ζωές μας στα αυτοκίνητα” και διεξήχθη σε επτά ευρωπαϊκές χώρες μέσω της CSA, ενός οργανισμού έρευνας αγοράς. Πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2016, με δείγματα από περίπου 500 άτομα, 15 ετών και άνω, στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement
Advertisement

Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν:

  • 4 χρόνια και 1 μήνας είναι το χρονικό διάστημα που ξοδεύει ο Ευρωπαίος σε ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Από αυτά, τα 2 χρόνια και 1 μήνας είναι μαζί με την οικογένεια ή φίλους.
  • Οι Ευρωπαίοι που οδηγούν σχεδόν κάθε μέρα, ευχαριστούν ή χαιρετούν 10.056 ανθρώπους στο δρόμο.
  • Κατά τη διάρκεια της ζωής τους, οι Ευρωπαίοι τραγουδούν δυνατά στα αυτοκίνητά τους περίπου 3.917 φορές.
  • Το αυτοκίνητο είναι η επέκταση του μπάνιου για πολλούς Ευρωπαίους, καθώς φτιάχνουν τα μαλλιά τους, ξυρίζονται ή βάφονται 1.234 φορές.
  • Τρώνε 2.050 φορές.
  • Ξεκαρδίζονται στα γέλια 170 φορές και κλαίνε 59 φορές μέσα στα αυτοκίνητά τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
  • Βλέπουν περίεργα πράγματα μέσα από τα οχήματά τους 225 φορές.
  • Τα αυτοκίνητα είναι επίσης ένα μέρος για χαλάρωση, όπου “φορτίζουν” τις μπαταρίες τους και ηρεμούν 1.336 φορές στη ζωή τους.
  • Σε όλη τους τη ζωή οι Ευρωπαίοι οδηγοί φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητό τους 2.432 φορές και κάνουν έρωτα 4 φορές. Οι Ιταλοί είναι “πρωταθλητές”  στο σεξ στο αυτοκίνητο, με 8 φορές!