Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμα τα πρώτα smart cabrio

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(41) "Έτοιμα τα πρώτα smart cabrio"
    

Έτοιμα τα πρώτα smart cabrio

ΝΕΑ

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Αμπάχ (επί γαλλικού εδάφους, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία) έχουν εδώ και λίγες ημέρες μία ακόμη αποστολή: την παραγωγή του ανοικτού smart, νέας γενιάς. Το fortwo cabrio κατασκευάζεται παράλληλα με το coupe μοντέλο, ενώ – ως γνωστόν – η γραμμή παραγωγής του τετραθέσιου forfour βρίσκεται μαζί με εκείνη του νέου Twingo στο εργοστάσιο της Renault, στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το smart fortwo cabrio είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα, σε τιμές που αρχίζουν από τα 15.395 ευρώ (με απόσυρση) για την έκδοση με το 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.0 των 71 ίππων και το βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

Περισσότερα για τις τιμές ανά έκδοση, τους κινητήρες και τα χαρακτηριστικά του νέου ανοικτού smart μπορείτε να βρείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις