Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση για το i10

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση για το i10

ΝΕΑ

Διάκριση για το i10

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του μικρού της Hyundai, του i10, κέρδισε τα βραβείο «Autobest 2014».

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα θεσμό όπου ψηφίζουν συντάκτες του ειδικού Τύπου από 15 αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουγγαρία, η Τουρκία και η Ρωσία. Σε αυτόν, λαμβάνονται υπόψη συνολικά 13 κριτήρια, όπως ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητας, οι προδιαγραφές αλλά και η τιμή του αυτοκινήτου.

Η τελευτή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας και το νέο i10 έγινε το δεύτερο μοντέλο της Hyundai που έχει κατακτήσει το βραβείο τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τη νίκη του Elantra το 2012.

Ο κ. Byung Kwon Rhim, Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή για τη Hyundai να κερδίσει αυτό το βραβείο με τη Νέα Γενιά i10. Το μοντέλο διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό, εξοπλισμό και κατασκευαστική τεχνική που παραδοσιακά συναντάς μόνο σε οχήματα ανώτερων κατηγοριών. Το i10 Νέας Γενιάς έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη και έχει ήδη προσελκύσει νέους πελάτες στη μάρκα. Η αναγνώριση, όπως το βραβείο AUTOBEST, μας παρακινεί να συνεχίσουμε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή νέων μοντέλων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών».

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο i10 νέας γενιάς, πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Hyundai στην Τουρκία, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι ανάγκες παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου, έφεραν επένδυση της τάξης των €500 εκατομμυρίων από την κορεατική εταιρεία, ώστε η δυνατότητα παραγωγής του συγκεκριμένου εργοστασίου να ανέβει στις 200.000 μονάδες.