Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ8

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ8

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ8

ΑΓΩΝΕΣ

Άλλη μία ειδική διαδρομή του τεσσαρακοστού Ράλι Ντακάρ ολοκληρώθηκε, αυτή τη φορά εκκίνησε από το Ουγιουνί και ολοκληρώθηκε στην Τουπιζά, σε μία ημέρα που έμελε να είναι η τελευταία με δράση στα εδάφη της Βολιβίας, καθώς η ένατη ειδική ματαιώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τι έγινε λοιπόν στη Stage 8 του φετινού μαραθωνίου στη Νότια Αμερική; Οι απαντήσεις έρχονται σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον πεντάλεπτο βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανωτές. Σε αυτό το χρονικό διάστημα συμπυκνώνονται όλα όσα συνέβησαν στα 498 χιλιόμετρα της ειδικής διαδρομής, σε υψόμετρο που έφτασε ακόμα και τα 4786 μέτρα, την ώρα που η θερμοκρασία κυμαινόταν από τους 13 έως τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αφορά στις κατηγορίες των δύο και των τεσσάρων τροχών, ξεκινώντας από τις μοτοσυκλέτες. Με επικές προσπάθειες, τραυματισμούς, την εντυπωσιακή μονομαχία των Adrien Van Beveren και Kevin Benavides αλλά και πως ο Antoine Meo πήρε την ειδική. Δηλώσεις του αλλά και την αντίδρασή του όταν είχε συνειδητοποιήσει πως ήταν πρώτος.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα, στην κατηγορία των αυτοκινήτων, δείτε την αντεπίθεση των Γάλλων, Stephane Peterhansel και Cyril Despres, πως κόλλησε σε ένα χαντάκι ο Giniel de Villiers, τη… στρατηγική οδήγηση του πρωτοπόρου της γενικής κατάταξης Carlos Sainz, τις προσπάθειες του Nasser Al-Attiyah αλλά και όσα δήλωσε ο οδηγός από το Κατάρ στον τερματισμό.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι συνέβη στην ΕΔ8 πατώντας εδώ.