Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O σαμουράι της Toyota για το WRC 2018

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O σαμουράι της Toyota για το WRC 2018

ΑΓΩΝΕΣ

O σαμουράι της Toyota για το WRC 2018

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι που αρχίζει στις 25-28 Ιανουαρίου με το Rallye Monte-Carlo να μην έχουμε μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς όμως όλοι οι μονομάχοι έχουν δεχθεί αναβαθμίσεις. Έτσι και το Yaris WRC της Toyota Gazoo Racing με το οποίο η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να επιστρέψει στην κορυφή!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο WRC του 2018 παρουσίασαν μαζί τα χρώματα και τις συνθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν. Εκεί λοιπόν ήταν και ο μικρός σαμουράι που έχει δεχθεί αναβαθμίσεις στο αεροδυναμικό του πακέτο που επιτρέπουν την ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή κάθετης δύναμης, καλύτερη απόκριση του συστήματος διεύθυνσης αλλά και ψύξη στα σωθικά του, τομέας στον οποίο «πονούσε» η Toyota.

Προφανώς τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Ott Tanak που αποτελεί τη μεγάλη μεταγραφή από την M-Sport. Ο Εσθονός και ο συνοδηγός του Martin Jarveoja ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα δύο Φινλανδικά δίδυμα των Jari-Matti Latvala/Miikka Anttila και Esapekka Lappi/Janne Ferm.

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι η Toyota έμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, με 251 βαθμούς έναντι 345 της Hyundai Motorsport και 428 της πρωταθλήτριας M-Sport. Πανηγύρισε δύο νίκες, στη Σουηδία με τον Latvala και στη Φινλανδία με τον Lappi.

2018-toyota-yaris-wrc-d640 2018-toyota-yaris-wrc-c640 2018-toyota-yaris-wrc-a640